Service imprimante si copiatoare

posted in: Servicii | 0

In contextul dificultatilor economice care afecteaza majoritatea segmentelor de piata stim ca reducerea costurilor de exploatare reprezinta o necesitate .

Copy tech serv este o companie de servicii dedicate biroticii, specializata in gasirea si implementarea unor solutii adaptate profilului si obiectivelor clientilor nostri.

Pentru a avea rezultate cat mai bune, combinam expertiza de peste 18 ani in domeniu cu atitudinea orientata spre client pentru a proiecta solutii integrate profesionale , a asigura distributie rapida in orice localitate din tara si depanarea echipamentelor in cel mai scurt timp , astfel incat afacerea dumneavoastra sa nu aiba de suferit .

Oferim pachete de servicii optime clientilor nostri, prin implementarea unor solutii si proceduri de lucru personalizate . Solutiile implementate permit clientilor nostri un control strict si exact al resurselor de printare/copiere din companie cat si reducerea costurilor operationale pe care o astfel de infrastructura le genereaza .

Compania noastra ofera:
 consultanta la achizitia echipamentelor de birou,
 vanzarea, livrarea si instalarea echipamentelor achizitionate
 servicii de garantie si post garantie (reparatii si revizii)
 solutii pentru minimizarea costurilor prin servicii de incarcare , reciclare a cartuselor de toner / cerneala ,
 colectarea si distribuirea consumabilelor la sediile clientilor

Va invitam sa studiati oferta de reciclare, incarcare, consumabile pentru echipamentele pe care din experienta le consideram cele mai uzuale, pe website-ul companiei noastre si va rugam sa ne contactati pentru orice alt model care va intereseaza .
Printre clientii importanti care au ales sa ne incredinteze incarcarea si reciclarea cartuselor, intretinerea si repararea echipamentelor de birou, livrarea consumabilelor si papetariei se numara:

– HELP NET FARMA ( reteaua farmaciilor Help Net ) care au externalizat complet serviciile de achizitie consumabile si intretinere echipamente de birou.
– MCS Communication ( reteaua magazinelor telefonie mobile SAY) carora le incarcam cartusele si intretinem echipamentele.
– Media Sat ( provider de internet ), Vanzari si intretinere echipamente, incarcari cartuse , vanzari papetarie si consumabile .
– Regenersis ( service tel mobile , GPS ), Incarcari si vanzari consumabile
– Accent Travel & Event , service , incarcarea cartuselor , vanzari echipamente si consumabile .
Livrarea comenzilor se face la sediile clientilor in cel mai scurt timp .
Pentru a acoperi o arie larga de posibilitati va punem la dispozitie atat consumabile OEM cat si compatibile de cea mai buna calitate impreuna cu o consiliere competenta privind cea mai potrivita solutie pentru compania dumneavoastra .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.