Service IT

24/11/2012 | Autor: | Posted in Software

Calculatorul a devenit un obiect necesar pentru desfasurarea activitatii de zi cu zi, fie ca vorbim de o firma, de o mica afacere personala sau pur si simplu de activitatea banala de acasa.

Utilitatea unui calculator a crescut considerabil, odata cu dezvoltarea tehnologiilor de ultima generatie, a diverselor aplicatii si programe menite sa ne faca munca mai placuta si mai usoara. De cele mai multe ori, folosim calculatorul gandindu-ne la el ca la o masinarie.

Nu realizam ca acesta poate avea probleme de functionare decat atunci cand este prea tarziu, si deja o componenta este stricata sau un program nu mai functioneaza.
Ca orice masinarie, calculatoarele se strica. Fara un minim de atentie, acestea se strica chiar des.

Un simplu virus poate da peste cap toata functionarea acestuia si implicit activitatea noastra sau a firmei.
Acest lucru de intampla, de obicei, in cele mai nepotrivite momente. Aici intervine nevoia de un service IT. Fie ca ai contract cu un service, ori e prima data cand apelezi la serviciile acestora, e bine de stiut ca un astfel de service IT are o echipa formata din specialisti, care iti sunt la dispozitie in fiecare zi a saptamanii, chiars i in week-end. In plus, specialistii se pot deplasa la domiciliu, in cel mai scurt timp si, gratuit.

Service-ul IT este la dispozitia clientilor din Bucuresti si Ilfov. Acesta ofera o gama larga de servicii printre care: reparatii calculatoare, instalare Windows si antivirus, recuperare date, back-ul si restaurare Windows, instalare soft-uri,devirusare calculatoare sau inlocuire de componente PC defecte.

De asemenea service-ul nostru se ocupa cu vanzarea de licente software, echipamente IT si calculatoare.
Experienta angajatilor recomanda service-ul IT, indiferent de problema calculatorului tau.

Puteti contacta service-ul IT pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o interventie tehnica.

Va asteptam !

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 3 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?