Servicii administrare imobile – solutii moderne la Kondominium

posted in: Servicii | 0

Atunci cand vine vorba de servicii de administrare imobile ne dorim ca totul sa decurga cu usurinta, iar noi sa stam linistiti si totusi sa ne simtim in siguranta ca totul este exact cum trebuie. Externalizarea acestor servicii este cea mai buna solutie. O ehipa specializata lucreaza mai bine si mai eficient decat un singur om care stie cate putin din toate.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale administrarii de catre o firma este ca puteti sa optati pentru oferta cea mai potrivita in functie de tipul de imobil si de nevoile specifice acestuia. Si aceasta pentru ca nu toate blocurile sunt la fel. Nu toti locatarii sunt la fel. Serviciile de administrare imobile au nevoie de flexibilitate pentru a acoperi toate acestea, iar Kondominium are exact ceea ce va trebuie. Oferta sa cuprinde pachete de baza la preturi imbatabile, la care puteti adauga cate optiuni suplimentare doriti pentru a avea solutia perfecta pentru nevoile imobilului dvs. Pachetul de baza 1 cuprinde servicii financiare si contabile iar pachetul de baza 2 cuprinde, pe langa pachetul de baza 1 si servicii de casierie si administrativ-gospodaresti. Pentru imobilele cu mai putin de 30 de apartamente abonamentul este de 199 lei/luna, respectiv 350 lei/luna, iar la imobilele cu peste 30 de apartamente, sunt de 5 lei/apartament/luna, respectiv 9 lei/apartament/luna. La aceste pachete puteti adauga optiuni de casierie, administrativ-gospodaresti la pretul de 3 lei/apartament/luna, respectiv 4 lei/apartament/luna, si servicii juridice la cererea Asociatiei de proprietari, ce au pretul negociabil.

Un alt aspect major care este de interes pentru dvs. este reprezentat de partea financiara si de a face economii. Atunci cand apelati la o singura persoana – administratorul traditional – este foarte posibil ca acesta sa nu faca fata singur situatiei si sa apeleze si la alte persoane, ceea ce duce la cresterea costurilor pentru solutionare. In cazul contractului incheiat cu firma de servicii administrare imobile Kondominium aveti toate solutiile in acelasi loc, acest lucru inseamnand eficientizare prin minimizarea costurilor.

Serviciile de administrare imobile Kondominium mai au si avantajul transparentei. Firma de administrare ofera fise individuale, defalcate pe fiecare apartament. Astfel, locatarii pot urmari lunar cheltuielile legate de administrarea imobilului si, atunci cand este cazul, cheltuielile pentru situatii de urgenta. Iar un client informat, este un client relaxat, care stie cum ii sunt cheltuiti banii si care are incredere in profesionalismul firmei de administrare.

Echipa Kondominium este alcatuita din profesionisti specializati si cu experienta in administrare, casierie, chestiuni juridice si contabilitate, carora le place ceea ce fac si pun clientul si nevoile sale pe primul loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *