Servicii organizatorice evenimente corporate Constanta, Conventii Constanta 0762838354

posted in: Servicii | 0

Misiunea noastra in organizarea de evenimente, fie ca este vorba de evenimente corporate sau conferinte, conventii, este de a arata unicitatea fiecarui eveniment la care participam ca organizatori.

Bijoux Events Constanta organizeaza orice tip de eveniment pentru companii cu servicii de la A la Z: evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, meeting, congrese nationale si internationale, conventii , seminarii, cursuri de instruire in bugete flexibile, personalizate, adecvate caracterului si nivelului de calitate convenit cu fiecare client in parte. Scopul este sa aducem un plus de valoare pentru compania voastra si sa indeplinim obiectivele pe care le-ati stabilit.

In primul rand, Bijoux Events Constanta ofera consultanta pentru evenimentul dumneavoastra, doreste sa va afle preferintele si va recomanda exact ceea ce vi se potriveste. Se stabileste un buget pentru intregul eveniment sau pentru fiecare serviciu in parte, iar dumneavoastra achitati un avans, un singur avans pentru intregul pachet de servicii. Daca aveti nevoie de informatii veti lua legatura cu o singura persoana, care cunoaste toate detaliile evenimentului si va fi alaturi de dumneavoastra pana la finalul evenimentului. Pe langa toate aceste avantaje, dat fiind faptul ca achizitionati toate serviciile dintr-un singur loc, veti beneficia si de un discount pentru pachetul de servicii achizitionat sau bonusuri importante.

In al doilea rand, se fac rezervarile si se asigura transportul persoanelor la conferinte, team-building, workshop si alte proiecte corporate in Constanta. Se gaseste sala ideala unde sa va desfasurati evenimentul, se decoreaza sala cu baloane, bannere si alte materiale, se asigura consumabilele si materialele informationale in functie de tema evenimentului Constanta.

Echipa de hostess Constanta va coordona invitatii la sosire si se va asigura ca evenimentul decurge conform programului stabilit. Bijoux Events Constata se ocupa ca invitatii dumneavoastra sa aiba cazare, masa, bautura si pauze de cafea de cea mai buna calitate. De asemenea, va doteaza evenimentul cu sistem de sonorizare, microfon, casti, videoproiector si alte necesitati tehnice in Constanta si se asigura ca intregul eveniment este documentat cum se cuvine: fotograful Constanta va fi prezent pentru a surprinde momentele cheie. Pentru evenimentele cu invitati straini, se asigura si un traducator care va fi prezent pe tot parcursul desfasurarii sedintelor dumneavoastra.

Evenimentul dumneavoastra este important pentru Bijoux Events Constanta, astfel ca firma se va asigura ca fiecare detaliu sa fie pus la punct pentru ca dumneavoastra sa aveti satisfactia unui eveniment reusit. Bijoux Evensts Constanta isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte cu profesionalism si dedicare. Acoperim toata raza judetului Constanta! Pentru mai multe detalii si oferta complete: 0762838354.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *