Categorii
Servicii

Servicii de transport persoane international

Oportunitatile romanilor de a lucra in strainatate sunt in continua crestere. Astfel, apar si citim articole cu si despre romani de succes din diferite tari, povesti ce ne fac mandrii.

Pentru a sustine romanii ce au oportunitatea de a lucra in strainatate, acolo unde sunt rasplatiti pe masura muncii depuse fie aceasta mentala fie fizica, oferim servicii de transport persoane, pachete, mobila si chiar masini din Romania spre Austria, Italia si Germania. Astfel, suntem mereu la dispozitia celor care vor sa vina acasa ori sa mearga la cei dragi.

Zonele disponibile de transport din Romania sunt reprezentate de judetele din Sud-Vestul tarii: Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin si orasele din Vest: Timisoara si Arad.

Zonele din Germania in care putem ajunge sunt: Rosenheim, Ausburg, Ulm, Stuttgart, Konstanz, Manneheim, Frankfurt, Nurberg, Wurzburg, Kassel.

Zonele din Italia in care ajungem sunt: Trieste, Padova, Verona, Milano, Torino, Genova, Savona, Cuneo, Bologna, Firenze, Livorno, Grosseto.

Cu experienta de peste 4 ani in domeniu oferim servicii de calitate si transport in conditii de siguranta garantate de experienta si profesionalismul soferilor.

Pentru rezervari sau detalii ne gasiti pe site:

www.transportator-romania-germania.ro

De TransportPersoane

http://transportator-romania-germania.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *