Categorii
Optimizare SEO

3 mituri despre optimizarea pentru motoarele de cautare

Ca si in alte domenii si in SEO au fost lansate o serie de mituri si informatii false cu privire la modul in care functioneaza si la eficienta acestui serviciu. Multe dintre acestea s-au nascut bineinteles din nestiinta si ignoranta, insa ceea ce trebuie precizat este ca metodele pe care le vom mentiona nu fac decat sa aduca deservicii site-urilor si pot atrage, conform specialistilor care ofera  servicii SEO, penalizari majore din partea motoarelor de cautare. Iata care sunt cele mai raspandite 3 mituri legate de SEO:

 

  1. Campanile platite cresc traficul organic
  2. SEO este folosit pentru manipularea motoarelor de cautare
  3. Motoarele de cautare pot fi pacalite prin spam

 

Campanile platite cresc traficul organic

Cei ce au un minim de cunostinte legat de online, SEO si marketing stiu ca campaniile platite sunt bine directionate si au in vedere atragerea de clienti interesati sa cumpere produsul sau serviciul promovat prin reclama. Chiar daca campaniile platite presupun o analiza riguroasa a site-ului si a cuvintelor cheie, nu inseamna ca dupa finalizarea bugetului site-ul va mai fi la fel de bine pozitionat in cautari. Ceea ce este clar este faptul ca o campanie platita, corect organizata, ajuta la atragerea vizitatorilor si a potentialilor clienti cata vreme exista buget disponibil, odata cu finalizarea acestuia pagina promovata revine pe la pozitia pe care o avea inainte si bineinteles la acelasi trafic.

 

SEO este folosit pentru manipularea motoarelor de cautare

Multi necunoscatori au impresia ca SEO este folosit pentru a manipula motoarele de cautare, ca tehnicile de optimizare folosite nu fac decat sa pacaleasca crawlerii in vederea de a obtine pozitii cat mai bune. Lucru fals, confirmat de algoritmii complecsi folositi in vederea realizarii clasamentelor. Spre exemplu Google foloseste peste 240 de algoritmi  in stabilirea pozitiilor, si in ultimii ani elemente de inteligenta artificiala, care ofera informatii mai relevante cu privire la calitatea informatiilor detinute de site-urilor promovate.

 

SEO aduce laolalta numeroase tehnici si instrumente menite sa imbunatateasca aspectul general al site-urilor vizate. Campaniile de optimizare au ca scop crearea unor pagini  perfect functionale, care incarca rapid informatiile, ce sunt accesibile de pe toate dispozitivele si presarate cu continut de inalta calitate. In fapt instrumentele folosite de specialistii care ofera servicii SEO sunt orientate mai mult catre internauti si pun accent pe experienta acestora. Optimizarea site-urilor este un proces complex care ajuta la sortarea informatiilor existente in mediul online, fapt ce ofera celor interesati raspunsuri cat mai precise si mai relevante pentru interogarile realizate.

 

Motoarele de cautare pot fi pacalite prin spam

Si acest mit a luat nastere datorita unora care au incercat sa triseze si sa castige pozitii prin abuzul de cuvinte cheie si link-uri. Impresia ca spamul ar ajuta a luat nastere inainte ca algoritmii de evaluare si clasare a site-urilor sa fie perfectionati, cand cei ce practicau astfel de tehnici se regaseau, pentru perioade scurte pe primele pagini ale cautarilor. Ceea ce mai putin cunosc este faptul ca acele practici erau imediat penalizate, si site-urile cu pricina erau chiar banate de motoare de cautare.

In prezent se pune accent pe calitate, pe unicitate, pe relevanta, iar aceste valori sunt date tocmai de internauti. Motoarele de cautare au reusit sa creeze instrumente de masurare a relevantei continutului si tools-uri prin care se apreciaza gradul de satisfactie oferit de o pagina accesata prin interogari.

 

Deci procedeele SEO sunt extrem de complexe si ajuta la crearea unor site-uri de calitate cu caracteristici deosebite.

Categorii
Copywriting Optimizare SEO Promovare online Servicii pe internet

De ce sa ma promovez cu ajutorul advertorialelor ?

Advertorialul este un mod de a face reclama unui site, produs, serviciu, eveniment etc.
Desi este considerata o forma moderna de promovare, advertorialul a aparut prina data prin anul 1961 cand au fost publicate primele advertoriale din lume in ziarele acelor vremuri. Mai tarziu o data cu aparitia internetului aceasta forma de publicitate a migrat si in mediul online cum era si firesc.
Promovare care se face unui produs sau serviciu prin intermediul unui articol scris are un impact mult mai mare asupra potentialilor client decat alte forme clasice de reclama.

Pentru a promovare pe motoarele de cautare un site, trebui tinut cont de doua element foarte importante: continut unic + backlink-uri de calitate, si conform acest lucru il putem obtine numai cu ajutorul acestor advertorialelor.

Daca aveti un site de prezentare sau un magazin online, pentru a il promovare pe google este nevoie de continut de calitate si link-uri de calitate care sa duca spre site-ul dumneavoatra. Aceste link-uri de calitate le puteti optine doar prin publicarea acestor advertoriale platite pe site-uri externe cu reputatie buna.

Advertorialul este o forma de castig foarte buna pentru orice blogger sau administrator de site care are ceva trafic si cade la intelegere cu o firma care vrea sa isi faca reclama prin aceasta modalitate. Insa sunt cazuri cand bloggeri scriu pur si simplu din placere despre un anumit produs si serviciu pentru ca pur si simplu le place sau au fost multumiti si un beneficiu material.

Advertorialul nu este acelasi lucru cu articolele sponsorizate pentru ca acolo pur si simplu scrii ce vrei si pui niste link-uri catre cel care comanda articolul. Advertorialul face descrierea unui produs si reprezinta o opinie a celui care scrie despre acel produs. Este deci o forma mai usoara de reclama fata de articolul sponsorizat unde poti descrie direct produsul fara nici o implicare. Orice blogger este interesat sa scrie advertoriale pentru ca ii poate rotunji considerabil veniturile. Piata online este in crestere accelerata si cererea este pe masura.

Categorii
Optimizare SEO Promovare online Web Design

Optimizare SEO si Utilizabilitatea

La prima vedere, optimizarea in  motoarele de cautare (SEO) și utilizabilitatea lor, par a fi subiecte destul de distincte.

Cand vorbim despre optimizarea SEO, ne gandim la oportunitatea de a atrage cat mai multi oameni, potential client, pe site-ul tau.

Utilizabilitatea se refera la comportamentul oamenilor dupa ce aceștia au vizitat site-ul si si-au facut o idee despre serviciile pe care tu le oferi. Scopul principal il reprezinta cresterea ratei de conversie.

Practic, optimizarea SEO se intampla inaintea primului click, iar utilizabilitatea preia de acolo.

Ambele tehnici trebuie sa fie bune pentru ca un site web sa reuseasca. Avand un scor mare in motoarele de cautare, dar utilizabilitate scazuta,veti avea un trafic destul de mare, insa vizitatorii nu se vor transforma in potentiali clienti. In schimb, un site care are o utilizabilitate crescuta si un scor SEO mic, nu va avea parte de acelasi numar de vizitatori, insa cei care totusi iti vor vizita site-ul, vor putea fi posibili clienti.

75% din optimizarea SEO are loc in afara site-ului si doar 25% are loc in site

Optimizarea SEO este mai importanta decat iti imaginezi!

In mediul online, 80% din vanzari vin prin intermediul motoarelor de cautare. Astfel, strategiile SEO trebuie abordate cu prioritate atunci cand vrei sa iti cresti site-ul.

In momentul in care vorbim despre SEO, ne referim la doua directii: SEO on page si link building. Primul scop al optimizarii este acela de a plasa site-ul pe locurile superioare in motoarele de cautare in functie de anumite cuvinte cheie. Aceasta optimizare trebuie facuta intr-o maniera strategica si durabila, astfel incat sa poata permita atingerea celui de-al doilea scop: traficul.

Principala strategie prin care oamenii pot descoperi noi servicii sau produse o reprezinta cautarea pe internet. De asemenea, social media sprijină descoperirea serviciilor tale!

Buletinele de știri de tip “Newsletter” sunt, fără îndoială, de negalat în procesul de atragere a oamenilor înapoi pe site-ul tau.

Scopul final al motorului de cautare este de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cele mai bune soluții pentru problemele lor. Motoarele de cautare sunt motoare de răspuns – raspunsul este scopul, iar interogarea este mijlocul de a le atinge.

Plasarea inalta a SERP va fi determinata de cat de bine fiecare site îi sprijină pe utilizatori în îndeplinirea sarcinilor. Motoarele de căutare trebuie să ghicească în prezent calitatea fiecărui site utilizând semnale indirecte, cum ar fi câte alte site-uri se leagă la acesta. Dar, pe măsură ce companiile de motoare de căutare sporesc din ce în ce mai mult comportamentul utilizatorilor, rezultatele clasamentului de căutare se vor baza tot mai mult pe criterii de utilizare.

Categorii
Optimizare SEO

Servicii SEO și de promovare a paginilor WEB

Conceptul de SEO a apărut pentru prima dată la începutul anilor ‘90 creând totodată și primele posturi de specialiști în optimizare SEO în organigramele primelor companii care au înțeles rolul și importanța acestui tip de activități.

Creșterea performanței unui site prin procese de optimizare realizate de echipele de promovare urmărește ca rezultat ocuparea unui loc cât mai bun în paginile afișate ca și rezultate de către motoarele de căutare.

Optimizarea SEO internă și externă

Optimizarea SEO poate fi de două tipuri: internă și externă. Optimizarea internă depinde în totalitate de calitatea serviciilor echipei de SEO și ține în principal de modurile în care poate fi îmbunătățită experiența utilizatorilor în momentul accesării site-ului. Astfel, activitățile acestora se vor axa pe factori precum eliminarea erorilor, prelucrarea grafică, creșterea vitezei de încărcare a paginilor web și optimizarea URL-urilor.

De cealaltă parte avem optimizarea SEO externă care nu depinde strict de serviciile acestora. Aceasta reprezintă de fapt un algoritm complex de analiză, realizat de către motoarele de căutare care urmăresc promovarea site-urilor pe alte criterii decât cele asupra cărora acționează în mod direct dezvoltatorul. Acestea fac referire la numărul interacțiunilor sociale pe platforme populare precum Facebook și Twitter, credibilitatea surselor, contextul și specificul paginilor.

Prin urmare, optimizarea SEO este o îmbinare armonioasă a tehnicilor de programare cu design-uri atractive la care se adaugă un conținut bogat reprezentat de texte relevante și descrieri de calitate. Toate acestea au ca scopuri principale obținerea unui feedback pozitiv din partea utilizatorilor pe toată durata prezenței acestora pe pagina web și aducerea site-ului respectiv în primele pagini de rezultate returnate de către motoarele de căutare.

Cum se realizează optimizarea SEO ?

Optimizarea SEO poate fi făcută atât de echipe specializate cât și de liberi profesioniști care dețin cunoștințe temeinice și o vastă experiență în domeniu. Cert este faptul că, în oricare din cele două situații, se va acționa preponderent și în mod repetat asupra următoarelor aspecte:

Analiza permanentă a cuvintelor cheie, alegerea acestora în funcție de volumul căutărilor și adaptarea conținutului paginii în funcție de acestea.
Studierea temeinică a concurenței, descoperirea atuurilor și a strategiilor ce o propulsează și preluarea lor într-o formă îmbunătățită.
Soluționarea situațiilor tehnice ce pot conduce la scăderea vitezei de încărcare a paginilor web, afișarea conținutului într-un mod necorespunzător, probleme de indexare, etc.
Obținerea periodică de date și statistici privind situația site-ului și tendința acestuia pentru a putea permite luarea celor mai avizate decizii pentru viitor.

Rețeta perfectă de optimizare SEO constă în corectitudine

În ciuda numeroaselor cercetări, experimente și schimburi constante de experiență a celor implicați în optimizarea SEO, nu se poate spune că există cineva care să susțină că a găsit rețeta perfectă de aducere a unui site pe prima pagină a rezultatelor de căutare online.

Cu toate acestea, specialiștii Google au susținut în repetate rânduri faptul că cea mai bună metodă de a ne promova paginile constă în punerea la dispoziția utilizatorilor a unui conținut relevant și de calitate, ambalat într-o formă cât mai estetică. Evitați tehnicile nerecomandate, înarmați-vă cu răbdare și bazați-vă pe astfel de strategii simple însă cu eficiență dovedită pe termen lung.

https://www.re7consulting.com/ro/servicii-online-marketing/optimizare-seo/

Categorii
Optimizare SEO

Optimizare SEO pentru rezultate excelente

Cu toții ne dăm bine seama că succesul unei afaceri, mai ales când aceasta își desfășoară activitatea în mediul online, prin intermediul unei pagini sau portal web, constă în promovarea și publicitatea eficientă și corectă implicată în acest proces.

Cu alte cuvinte, practica a demonstrat faptul că cheia succesului în afacere, constă în realizarea corespunzătoare a două obiective, după cum urmează: de produsul livrat către consumator sau potențialii clienți, și nu în ultimul rând de metodele și tehnicile implicate în procesul de dezvoltare a afacerii, adică mijloacele de promovare și publicitate a acesteia.

Prin urmare, cea mai eficientă metodă de publicitate și promovare a unui produs virtual, fie că este vorba despre o afacere online, un blog personal cu scop nu neapărat comercial sau un simplu website, o constituie optimizarea SEO pentru motoarele de căutare gen Google, Yahoo sau altele. Astfel, având drept scop manipularea corectă a cuvintelor cheie care fac parte din conținutul unei pagini web, optimizarea pentru modoarele de căutare se manifestă printr-un set de acțiuni și tehnici implicate întru promovarea unui website în vederea atingerii popularității dorite și a vizibilității corespunzătoare. Cu alte cuvinte, optimizarea SEO pentru motoarele de căutare selectează și creează o aranjare logică a cuvintelor cheie în motorul de căutare, astfel încât pagina web să obțină un număr mare de vizitatori și un succes favorbil în mediul de afaceri.

Optimizarea SEO pentru motoarele de căutare se manifestă drept o investiție necesară și care generează un venit generos, iar pentru a justifica utilitatea și necesitatea investiției respective, remarcăm că o afacere care se află la început de cale, pentru a crește și a se dezvolta necesită o promovare corespunzătoare din start. Altfel spus, optimizarea SEO pentru motoarele de căutare are drept obiectiv creșterea vânzărilor, în cazul în care afacerea online este specializată pe astfel de domenii.
Mai mult decât atât, optimizarea pentru motoarele de căutare reprezintă un proces complex constituit din acțiuni și mecanisme ce au drept scop favorizarea produsului virtual în raport cu alți concurenți, precum și creșterea vizibilității acestuia, prin poziționarea pe primele locuri în clasamentele motoarelor de căutare gen Google, Yahoo sau altele.

Totodată, precizăm că alegerea corectă a unei agenții de digital marketing și optimizare SEO trebuie să fie condiționată de experiența și potențialul acesteia, capacitatea de modelare a conținutului paginilor web, stabilirea priorităților și a sarcinilor ce se impun, identificarea unor răspunsuri concrete și soluționarea eficientă a dificultăților cu care se întâmpină afacerea din mediul online, precum și implementarea corectă a pachetelor de servicii SEO, ce va genera într-un final creșterea vizibilității paginii web și a numărului de vizitatori ai acesteia.

Prin urmare, la un singur click distanță, veți putea obține beneficiile și avantajele dorite din urma afacerii pe care o gestionați, cu condiția apelării la serviciile unei companii de publicitate digitală și optimizare SEO. Mai mult, pentru a vă garanta realizarea dezideratului propus, agențiile profesioniste de digital marketing și optimizare SEO pun la dispoziție o varietate de servicii SEO ce urmează a fi implementate într-un mod corect și favorabil pentru afacerea din mediul virtual.

Categorii
Optimizare SEO

SEO – AllmaDesign

De ce optimizare (SEO)?

Daca inca mai credeti ca e suficient sa aveti un site, probabil ati pierdut sansa sa va aflati printre primele pozitii in principalele motoare de cautare si directoare, implicit sa fiti gasit cu ajutorul acestora pe internet.

Incercati sa va gasiti site-ul tastand cuvinte cheie reprezentative pt firma dvs si serviciile pe care le oferiti. Nu o regasiti in primele pagini ? Nu-i nici o problema, cel putin acum stiti de ce aveti nevoie de SEO pentru site-ul dvs.

 

Ce este Optimizarea pentru motoare de cautare (SEO)?

Optimizarea pentru motoare de cautare este un termen care descrie un proces de a imbunatatii volumul sau calitatea traficului pe un site web, reprezinta modificarile calitative aduse continutului unei pagini web pentru motoarele de cautare, astfel ajutand potentialii clienti sa gaseasca site-ul mult mai usor.

Optimizarea bazata pe strategii etice de marketing asigura rezultate pe termen lung, obtinerea si pastrarea traficului si este generatoare de cea mai mare marja de profit dintre toate strategiile de marketing online.

Procesul de baza al optimizarii consta in crearea unui site in maniera in care sa fie usor de citit, indexat si clasat de catre motoarele de cautare iar continutul sa fie strict orientat catre utilizator. Aceastea sunt conditiile minime ce trebuie luate in seamna pt ca un site sa fie indexat de catre motoarele de cautare.

Site-urile de succes sunt acelea care din punct de vedere estetic sunt placute de vizitatori, usor de navigat si favorabile pentru motoarele de cautare

Optimizarea paginii web este esentiala in promovarea unui site. Optimizarea siteurilor pentru motoarele de cautare reprezinta cumulul de procedee pe care expertii Seo le aplica pentru a pozitiona cat mai bine un site in motoarele de cautare.

SEO este cu siguranta o mare investitie pentru afacerea dumneavoastra. Apelati acum la specialistii nostri in SEO si culegeti recompensele in viitorul cat mai apropiat.

[button link=\”http://allmadesign.com/seo\” target=\”_blank\” title=\”Vezi lista preturi\” size=\”normal\” color=\”red\”]
Categorii
Optimizare SEO

SEO, mai mult decat un trend, o realitate

Privit in contextul pietei actuale, un site online de promovare a unei afaceri existente deja in plan fizic este o conditie absoluta pentru realizarea unei campanii de publicitate, insa un site nu este neaparat atat de usor precump poate parea la inceput.

In primul rand, pot aparea probleme legate de mentenantasite-ului, si nu numai. Deooarece motoarele de cautare functioneaza in baza unor algoritmi, site-ul dumneavoastra se poate pierde intr-o mare de alte pagini web si astfel nu veti beneficia niciodata de avantajele pe care ar trebui sa vi le ofere realizarea unui website profesionist.

Luati mereu in considerare ca in fiecare secunda sunt incarcate mii de website-uri pe internet, deci probabilitatea ca Google sa directioneze un posibil client spre pagina dumneavoastra este din ce in ce mai scazuta pe cat trece timpul. Si timpul este aici un factor esential, el fiind cel care determina daca afacerea dumneavoastra va fi sau nu una de succes.

O pagina web , fie ca ea este una de promovare al unei afaceri fizice, un magazin online sau un website de prezentare, are nevoie de un anumit tip de promovare in mediul online, pentru ca motoarele de cautare sa le poata gasi si astfel utilizatorii care activeaza in mediul online sa poata localiza un site in mod mult mai usor, convenabil si intr-un timp mult mai scurt si fara efortul de a cauta prin foarte multe site-uri prezentate de catre Google sau alte motoare de cautare.

Aici intervine optimizarea SEO a unui site; SEO- Search Engine Optimization, implica promovarea unui website in mediul online prin diverse metode care il vor plasa pe acesta in pozitii mai bune in cadrul motoarelor de cautare. Dat fiind ca fiecare motor de cautare, incepand cu Google si continuand cu Yahoo! sau Bing, functioneaza pe baza unui algoritm diferit de indexare si pozitionare a website-urilor in cadrul cautarilor lor, in urma cautarii unor cuvinte-cheie, keywords, optimizarea SEO este cea care va face diferenta intre un website bine plasat si unul care nu va fi gasit usor de catre utilizatorii obisnuiti.

Este de la sine-inteles ca un website, de orice tip este el, trebuie sa aiba un design atractiv, care sa faca navigarea utilizatorului usoara si care sa aiba sens in contextul general al unei cautari online. Insa ceea ce trebuie adaugat si ceea ce optimizarea online reuseste sa faca, este concentrarea website-ului pe aceste keywords care sa poata sa plaseze site-ul in topul cautarilor online. SEO reprezinta exact acest concept, si anume promovarea in mediul online prin diferite metode.

De la publicarea de articole SEO, la anunturi sau inscrierea unui website in directoare specializate de promovare a website-urilor, toate acestea sunt menite sa promoveze afacerea dumneavoastra in mediul online si sa se asigure de succesul respectivului website.

Desigur, dat fiind ca fiecare website are nevoie de un anumit tip de promovare, care sa se concentreze pe anumite cuvinte-cheie relevante in contextul motoarelor de cautare, serviciile de SEO vor trebui personalizate si stabilite in functie de nevoile fiecarui client, in urma unei sedinte de consultare pe aceasta tema, scopul final fiind, evident, promovarea website-ului si optimizarea lui pentru a fi gasit cu mai multa usurinta de catre motoarele de cautare si deci de potentialii clienti sau colaboratori.

Asadar, este absolut necesar sa apelam la serviciile de SEO? Cu siguranta, deoarece este un mod usor si rapid de a va face cunoscut website-ul in intreg mediul online, fara a pune in pericol integritatea website-ului si care va avea rezultate vizibile!

Categorii
Optimizare SEO

Strategia de optimizare a site-ului tau incepe cu auditul SEO

Daca te-ai hotarat sa apelezi la serviciile unor specialisti SEO pentru a-ti face cunoscuta afacerea, trebuie sa stii ca primul pas pe care il veti parcurge impreuna este efectuarea unui audit SEO.

Este esential ca un expert ce cunoaste foarte bine mecanismele Google sa faca o analiza a site-ului din acest punct de vedere.

Inainte de gandirea si implementarea unei strategii trebuie intotdeauna sa facem o analiza pentru a sti de la ce pornim. Asadar, specialistii in optimizarea site-urilor vor realiza un audit SEO prin care vor pune sub lupa fiecare aspect al site-ului, pornind de la design, tercand prin continut si ajungand la codul sau.

Doar dupa o astfel de analiza, ei iti vor putea face recomandarile potrivite in ceea ce priveste cresterea page-rank-ului site-ului tau. Exista puncte comune cand vine vorba despre optimizarea web, insa lucrurile stau diferit in functie de profilul site-ului si de investitia initiala, astfel ca efectuarea unui audit SEO este absolut necesara inainte de a gandi o strategie SEO si pentru a ne stabili targeturile.

Cum se realizeaza un audit SEO

Pentru ca este un pas de baza in realizarea unui plan de optimizare web ar trebui sa apelezi la specialisti SEO cu experienta in domeniu care sa realizeze auditul SEO al site-ului tau si care sa-ti dea cat mai multe informatii legate de aceste aspecte. Pentru a cladi o strategie eficienta trebuie sa ai la dispozitie toate datele legate de site.

Auditul SEO se face cu ajutorul unor tool-uri destinate acestei analize, insa experienta profesionala a specialistilor care lucreaza la el este extrem de importanta.

De altfel, in auditul SEO nu se specifica datele curente ale site-ului, ci si recomandarile pentru aducerea lui la standardele impuse de motoarele de cautare cele mai importante, in speta Google.  Este o etapa extrem de importanta si trebuie tratata cu foarte multa seriozitate deoarece un audit SEO bine realizat iti poate aduce rezultate foarte bune, care se vor reflecta in mod automat si in veniturile tale.

http://riders.ro/optimizare-seo-site-web-noutati-articole/

Categorii
Optimizare SEO

Despre SEO si optimizarea unui site

Toti cei care isi doresc un site creat de la zero de buna calitate, un site optimizat SEO care sa aduca rezultate, precum si tehnici de promovare eficiente, care sa aduca trafic si, implicit, clienti, trebuie sa incerce serviciile oferite de catre echipa de la Hollo Marketing Solutions.

Sute de site-uri create, sute de clienti adusi in atentia celor peste 6 milioane de vizitatori care opereaza cautari pe Google in fiecare zi, acestea sunt doar cateva dintre trasaturile unei dintre cele mai longevive companii din domeniul de web design si marketing online.

Toate aceste succese au fost incununate de o garantie reala a calitatii venite prin obtinerea unei certificari ISO 9001 in 2013 si prin experienta specialistilor care formeaza departamentele din companie: Vanzari, Marketing, SEO, SEM, SMM, Programare, Design Grafic, Copywriting.

Sigur, multi vor parea descurajati de o asemenea desfasurare de forte si vor considera ca serviciile Hollo sunt inabordabile din punct de vedere financiar. Insa secretul prezentei timp de zece ani pe piata a fost acela al respectului fata de client si de nevoile sale, construirea unor servicii flexibile si adaptabile oricarui buget precum si consultanta gratuita care indruma clientii si ii ajuta sa inteleaga mecanismele eficiente care sa le monetizeze mai bine site-urile.

Viziunea dupa care se conduce aceasta companie este ca succesul clientului este si succesul tau; de aceea, atunci cand e vorba de crearea unui site sau optimizare SEO pentru un site care doreste sa vanda un produs, un serviciu, sa promoveze un brand sau o afacere – oamenii de la Hollo lucreaza ca si cum afacerea respectiva ar fi a lor. Experienta in vanzari si marketing online i-a ajutat sa gandeasca strategii specifice de succes, indiferent de nisa pe care se pozitioneaza clientii si site-urile acestora. http://in-top.ro

2014 a inceput cu promotii si o gama intreaga de servicii integrate pe care Hollo le pune la dispozitia clientilor sai. Orice planuri ati avea in mediul online, merita sa incercati o colaborare cu acesti tineri pasionati si orientati catre performanta.http://in-top.ro

Categorii
Optimizare SEO Web Design

A fi sau a nu fi online in 2014

Cine nu-si doreste mai multi clienti?
Insa, pentru mai multi clienti e nevoie de mai multi vizitatori, pentru mai multi vizitatori e nevoie ca mai multa lume sa afle de tine…corect?

Daca privim lucrurile in ordine inversa ne lovim de primul pas: Sa te faci cunoscut!
In mediul real,a deveni cunoscut, atrage dupa sine automat o limita. O limita impusa de cheltuieli in primul rand, optiuni de promovare (reclame TV, reclame radio, bannere, flyere, etc) si evident timp.

Cum ii convingem pe cei care au auzit de noi sa „ne viziteze” si sa ceara o oferta sau sa cumpere (sa devina clienti)?

Exista intotdeauna varianta discount-urilor, care „prinde” cel mai bine, dar dincolo de aceasta, raman foarte putine optiuni.

Dar … mai exista varianta in care poti fi „la locul potrivit in momentul potrivit” – Ai ghicit, pe internet!

Lumea s-a mutat pe internet: servicii, produse, bunuri de consum – le gasim pe toate online. Fara cozi, fara timp pierdut.

Pentru asta, tot ce ai nevoie, sunt serviciile de creare site-uri, oferite de firmele de profil, insa ATENTIE: a avea un website nu este suficient pentru a avea succes.

Un website profesional trebuie sa beneficieze de optimizare SEO, pentru a fi usor indexat de motoarele de cautare, apoi este necesar sa treaca prin procesul de promovare pentru a obtine rezultate.
Este un proces care poate dura de la o luna (creare sie+promovare) pana la cateva luni, in functie de nisa in care activezi, concurenta si evident … buget.

Exista variante de a crea un website incepand cu 100 EUR si terminand cu sume exorbitante de ordinul zecilor/sutelor de mii de euro – totul depinde de ceeace-ti doresti – un website de prezentare sau o intreaga cladire de birouri online?

Un website poate automatiza aproape toata activitatea unei societati, incepand cu banala prezentare a produselor si terminand cu departamentul contabil pentru rapoarte, grafice si etc.

Sfatul cel mai bun ar fi „incepeti progresiv”! Degeaba veti alege o super-infrastructura online, daca nu va este utila.

Alegeti sa treceti prin toate etapele: prezentarea de produse, posibilitate de comanda pe e-mail, posibilitate de comanda si plata online, apoi puteti opta pentru o platforma inteligenta de tipul celor denumite CRM (Client Relationship Management) sau ERP (Enterprise Resource Planner) care va pot usura cu adevarat munca.

Indiferent ce variantele alese, a fi in mediul online nu este viitorul – este PREZENTUL!