Categorii
Optimizare SEO Promovare online Web Design

Optimizare SEO si Utilizabilitatea

La prima vedere, optimizarea in  motoarele de cautare (SEO) și utilizabilitatea lor, par a fi subiecte destul de distincte.

Cand vorbim despre optimizarea SEO, ne gandim la oportunitatea de a atrage cat mai multi oameni, potential client, pe site-ul tau.

Utilizabilitatea se refera la comportamentul oamenilor dupa ce aceștia au vizitat site-ul si si-au facut o idee despre serviciile pe care tu le oferi. Scopul principal il reprezinta cresterea ratei de conversie.

Practic, optimizarea SEO se intampla inaintea primului click, iar utilizabilitatea preia de acolo.

Ambele tehnici trebuie sa fie bune pentru ca un site web sa reuseasca. Avand un scor mare in motoarele de cautare, dar utilizabilitate scazuta,veti avea un trafic destul de mare, insa vizitatorii nu se vor transforma in potentiali clienti. In schimb, un site care are o utilizabilitate crescuta si un scor SEO mic, nu va avea parte de acelasi numar de vizitatori, insa cei care totusi iti vor vizita site-ul, vor putea fi posibili clienti.

75% din optimizarea SEO are loc in afara site-ului si doar 25% are loc in site

Optimizarea SEO este mai importanta decat iti imaginezi!

In mediul online, 80% din vanzari vin prin intermediul motoarelor de cautare. Astfel, strategiile SEO trebuie abordate cu prioritate atunci cand vrei sa iti cresti site-ul.

In momentul in care vorbim despre SEO, ne referim la doua directii: SEO on page si link building. Primul scop al optimizarii este acela de a plasa site-ul pe locurile superioare in motoarele de cautare in functie de anumite cuvinte cheie. Aceasta optimizare trebuie facuta intr-o maniera strategica si durabila, astfel incat sa poata permita atingerea celui de-al doilea scop: traficul.

Principala strategie prin care oamenii pot descoperi noi servicii sau produse o reprezinta cautarea pe internet. De asemenea, social media sprijină descoperirea serviciilor tale!

Buletinele de știri de tip “Newsletter” sunt, fără îndoială, de negalat în procesul de atragere a oamenilor înapoi pe site-ul tau.

Scopul final al motorului de cautare este de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cele mai bune soluții pentru problemele lor. Motoarele de cautare sunt motoare de răspuns – raspunsul este scopul, iar interogarea este mijlocul de a le atinge.

Plasarea inalta a SERP va fi determinata de cat de bine fiecare site îi sprijină pe utilizatori în îndeplinirea sarcinilor. Motoarele de căutare trebuie să ghicească în prezent calitatea fiecărui site utilizând semnale indirecte, cum ar fi câte alte site-uri se leagă la acesta. Dar, pe măsură ce companiile de motoare de căutare sporesc din ce în ce mai mult comportamentul utilizatorilor, rezultatele clasamentului de căutare se vor baza tot mai mult pe criterii de utilizare.

Categorii
Web Design

Certificate SSL – Ce sunt si ce avantaje ofera

In timpul navigarii pe internet, ai observat ca multe website-uri de prezentare, magazine online sau bloguri, inaintea adresei URL, afiseaza https://, in timp ce altele http://. Dar pana in urma cu niste ani, prima varianta era asociata doar cu marile website-uri.

Ce diferente exista intre cele doua versiuni?

HTTP, prescurtarea de la Hyper Text Transfer Protocol, permite comunicarea cu site-urile, insa conexiunea este nesecurizata. Inseamna ca oricine poate ”spiona” datele afisate.

In schimb, HTTPS sau Hyper Text Transfer Protocol Secure corespunde cu protocolul securizat, datele dintre user si server fiind criptate. In linii mari, sigla indica website-urile carora le-a fost aplicat un certificat SSL.

De cand ”The Big G” a comunicat ca ar putea fi vorba despre un factor de rankare, probabil ca vei vedea tot mai multe domenii cu ”prefixul” https://. Inseamna ca simpla creare de site-uri este insuficienta, fiind necesara completarea cu un protocol securizat.

Ce este un certificat SSL?

In cuvinte simple, SSL sau Secure Sockets Layer descrie un protocol codat, menit sa garanteze maxima protectie si siguranta online a datelor. De exemplu, se poate folosi pentru verificarea autenticitatii website-urilor.

Pe de alta parte, tehnologia permite navigarea criptata, mult mai sigura atat pentru propria confidentialitate, cat si pentru tranzactiile financiare online efectuate prin intermediul cardurilor sau al altor mijloace de plata.

Practic, inainte de numele domeniului, website-urile securizate afiseaza simbolul lacatului blocat. In ”traducere”, inseamna ca:

 • Toate conexiunile sunt private si controlate;
 • Certificate SSL folosite sunt valabile;
 • Legaturile sunt autentice si cifrate;
 • Resursele oferite sunt de incredere.

Ce rol au certificatele SSL?

Adeseori, un web designer, un webmaster si oricine lucreaza in online ajunge sa se confrunte cu acest argument. Reprezentand o chestiune de siguranta, subiectul nu poate fi tratat cu indiferenta. Cu toate acestea, din cauza dificultatilor tehnice, multi ignora ”problema”, ca si cum nu ar exista. https://www.beestudio.ro/realizare-magazin-online/

Greseala este cat se poate de evidenta. Pentru ca indiferent daca este vorba despre un site de e-commerce, despre un blog ori un site de prezentare, certificatele SSL inspira incredere publicului:

 • Incurajeaza utilizatorii sa poata conta pe paginile vizitate si pe formularele completate;
 • Convinge clientul ca datele furnizate sunt transmise si depozitate in conditii de siguranta.

Scopul principal consta in evitarea:

 • Furturilor de identitate;
 • Escrocheriilor prin care se incearca retragerea datelor personale.

De ce ar trebui sa soliciti un certificat SSL?

In momentul in care apelezi la serviciile de realizare website, nu ezita sa soliciti si o certificare SSL, utila pentru: https://www.beestudio.ro/

 1. Cifrarea informatiilor ”sensibile”

Unul dintre primele motive pentru care se folosesc certificatele SSL consta in mentinerea sigurantei informatiilor ”sensibile”. Acestea, odata raspandite in retea, vor putea fi descifrate doar de catre cei carora le sunt adresate, dar imposibil de citit de catre ”hotii” de identitate si hacker-i.

In caz contrar, de la orice computer amplasat intre ”expeditorul” de date si ”destinatar” s-ar putea vedea parolele conturilor, numerele cardurilor si alte date cu caracter personal.

 1. Autentificarea datelor furnizate

Securizarea informatiilor permite nu doar criptarea, ci si autentificarea lor. De aici poti avea certitudinea ca expedierea datelor se face doar spre serverul corect, nu spre un ”impostor” interesat sa te fure.

De exemplu, sa spunem ca ai optat pentru realizarea unui site de e-commerce. In retea exista diverse alte site-uri care ar putea insela persoanele din lista de clienti, in scopul de a intercepta informatiile personale.

 1. Castigarea increderii publicului

Este fundamental ca internautii ce se aventureaza printre paginile web sa aiba incredere si sa se simta protejati in timp ce efectueaza o plata online sau transmit date personale pentru a se inscrie la newsletter.

Din fericire, pentru a semnala prezenta unui certificat SSL, browser-ele furnizeaza anumite semnale vizuale (exemplul lacatului verde). Astfel, vizitatorii stiu ca le este garantata o conexiune lipsita de riscuri.

 1. Imbunatatirea pozitionarii SEO

Exista confirmarea ca Google ”apreciaza” site-urile web care au activat protocolul HTTPS. Certificatele SSL favorizeaza pozitionarea in SERP, nu degeaba o multime de bloguri, site-uri de prezentare, portaluri si magazine online le-au adoptat.

Insa clientii nu trebuie sa se astepte la schimbari spectaculoase. Algoritmii Google au peste 200 de factori de rankare si nimeni nu cunoaste cu precizie care este impactul fiecaruia asupra page rank-ului.

Concluzie

Nimeni nu ar trebui sa neglijeze tranzitia de la HTTP la HTTPS. Cu noi, iti va fi foarte simplu s ate aliniezi trend-urilor impuse de ”Colosul” din Mountain View. Si atata timp cat ne ocupam de realizarea site-ului, nu te va costa nimic. Pentru ca odata cu implementarea proiectului online, iti oferim in mod gratuit si un certificat SSL.

Categorii
Web Design

Webdesign in context modern

Webdesign in context modern

Pornind de la ideea de promovare in toate mediile posibile, oamenii de afaceri din ziua de azi au inceput sa se aventureze inspre modalitati de promovare si de publicitate care pana la momentul respectiv pareau a fi greu de justificat din punct de vedere al raportului cost/eficacitate.

Momentul decisiv care a dus la extinderea pietei de modalitati de a promova o afacere a fost probabil momentul in care majoritatea afacerilor venite de peste hotare au intrat pe piata romaneasca nu doar cu prezenta fizica in mediul de afaceri sau prin magazine si reprezentante fizice, dar si prin paginile web care le reprezentau afacerile in mediul online si prin care aceste afaceri puteau sa ajunga la utilizatori care pana la momentul respectiv nu ar fi avut acces la informatiile prezentate pe aceste pagini web.

Din punct de vedere al vizibilitatii pe piata afacerilor, un website va crea mai mult trafic, virtual si nu numai, pentru afacerea dumneavoastra, un bonus de atentie fiind directionat de catre website-ul atasat afacerii dumneavoastra catre magazinul/reprezentanta sau serviciile fizice oferite in cadrul business-ului de facto.

Acestea fiind spuse, un website potrivit si care sa aiba succes trebuie sa aiba un design atragator, curat, sa fie bine structurat si sa ofere toate informatiile necesare consumatorului intr-un cadru placut. Nu este nimic mai deranjant decat accesarea unui website care promite oferirea unor informatii necesare si care se dovedeste a fi prea incarcat, structurat gresit sau pur si simplu realizat intr-o maniera care denota graba si lipsa de atentie la detalii.

Prin serviciile de web design oferite de catre echipa noastra, website-ul dumneavoastra va fi creat pornind de la zero si va fi exact asa cum va doriti. Crearea unei pagini web consta in parcurgerea mai multor pasi, primul fiind consultarea clientului, respectiv a dumneavoastra si atingerea punctelor care vor stabili design-ul paginii web care sa va reprezinte perfect.

In primul rand, specialistii nostri vor discuta cu dumneavoastra pentru a stabili ce fel de design va doriti pentru website-ul dumneavoastra, de la amplasarea de bannere, de galerii foto sau imagini specialesi pana la stabilirea outlay-ului in sine.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru posibilitatea de a lucra cu o echipa profesionista, contactati-ne la :

Tel: 0747 025 087
Mail: office@projectmedia.ro
Web: www.projectmedia.ro

Categorii
Web Design

WebDesign – AllmaDesign

Nu mai exista nici o indoiala in privinta necesitatii unui website care sa genereze vanzari in paralel cu afacerea dumneavoastra offline – pentru ca internetul a devenit o necesitate care determina milioanele de utilizatori de internet din Romania sa faca un rulaj anual de cel putin cateva sute de milioane de euro – iar asta nu o spunem noi, o spun studii si statistici facute de organizatii internationale!

Cererea de servicii / produse online creste exponential!

Motivele pentru care din ce in ce mai multi romani prefera sa cumpere produse sau sa apeleze la diferite servicii, online sau offline, sunt numeroase si foarte pertinente – in primul rand, pentru ca este mai simplu, lejer si usor sa cumperi online. Un al doilea motiv il reprezinta usurinta cu care consumatorul isi poate crea o imagine de ansamblu asupra produselor / serviciilor pe care le doreste –pentru ca este mai usor sa navighezi pe 10 magazine virtuale diferite decat sa alergi prin tot orasul! Un alt motiv, care abia ia amploare in Romania, este siguranta. Cu noile sisteme de plati online adoptate de banci recent, sansele ca un consumator sa fie fraudat online sunt mai mici decat toate scenariile posibile care pot avea loc “pana la magazinul” offline!

Deci clienti sunt! Daca aveti un business offline aflati ca …

Zona online a devenit foarte competitiva, insa mereu este loc pentru viziuni noi, si mai mult de atat, in Romania, piata online nu se afla in stadiul de maturitate – ceea ce inseamna pentru dumneavoastra ca puteti penetra piata cu usurinta, comparativ cu alte tari!

 

Pe scurt, de ce web design?

Fara o companie de web design nu puteti exista! Pentru ca fiecare pagina formata din informatii, linkuri, butoane, poze, etc este creata de o companie specializata! Prologue Advertising este specializata in crearea website-urilor pentru companii care-si doresc sa aiba o imagine profesionista, competitiva pe internet. Noi va ajutam sa va construiti afacerea online, intr-un stil modern, usor de gasit si de folosit.

Pentru ca aceasta munca implica nenumarate operatiuni, aveti nevoie de o intreaga echipa care sa se ocupe de viitorul business online pe care dumneavoastra doriti sa-l dezvoltati – sau cel putin asa am observat privind spre actualii nostri clienti si credem ca viitorul dumneavoastra business online trebuie tratat cu atentie si exigenta – si asa cum am demonstrat-o pana acum, echipa noastra este capabila sa satisfaca cele mai inalte standarde – pe scurt, pretentii si viziuni exigente.

Tratam toate proiectele cu acelasi profesionalism, fie ca este vorba de un proiect mare sau unul mic, iar acest lucru se poate vedea in portofoliul nostru. De la analiza initiala pana la publicarea efectiva pe Internet a produsului sau serviciului dumneavostra, construim website-uri dinamice, moderne, rapide si accesibile din orice browser.

allmadesign.com

Categorii
Web Design

Creare Magazin Online – AllmaDesign

Comertul electronic din Romania nu mai este deloc o noutate. De ce? Pentru ca provoaca piata romaneasca la un rulaj de sute de milioane de euro anual, oferind astfel o imagine clara asupra interesului romanilor vizavi de cumparaturile online.

Cumparaturile online cresc exponential

Diferite studii si statistici releva clar faptul ca romanii devin din ce in ce mai interesati de cumparaturile online, motivele fiind evidente: este mai simplu, mai ieftin si mult mai lejer sa plasezi o comanda de pe internet. Cu noile sisteme Verified by Visa/MasterCard, magazinele online castiga din ce in ce mai multa incredere in fata potentialilor cumparatori – asta in contextul in care securitatea online este un subiect dinamic si destul de controversat.

Acum este momentul sa-ti deschizi un magazine online!

Pentru ca zilnic, in Romania, se deschid cel putin 2-3 magazine online iar concurenta pentru afisarea fruntasa in motoarele de cautare devine tot mai grea, cu fiecare magazin virtual lansat, batalia pentru motoarele de cautare devine, de asemenea, mai apriga! Mai mult de atat, se estimeaza ca pe viitor numarul magazinelor de tip eCommerce va creste de cel putin cateva ori, motiv pentru care adevaratii investitori privesc piata ca pe un loc inca neexplorat sau fara prea multa concurenta – motiv pentru care cei peste 7 milioane de utilizatori de internet din Romania pot fi transformati cu usurinta in clienti!

Ce va propunem?
Echipa noastra, care este una tanara si motivata, va pune la dispozitie programatori, graficieni si specialisti seo – pentru ca nu este suficient sa realizam un magazin online bine programat, cu un design inteligent: specialistii seo vor avea grija ca proiectul dvs sa ajunga fruntas in cautarile Google si tine doar de dumneavoastra cum vreti sa ne folositi! Ulterior dezvoltarii va propunem o serie de pachete de promovare folosind Adwords, Facebook si alte metode alternative de reclama.

Suntem tineri si oferim solutii complete! Intrati in legatura cu noi pentru a putea discuta despre planurile dumneavoastra in zona online!

[button link=\\\”http://allmadesign.com/creare-magazin-online\\\” target=\\\”_blank\\\” title=\\\”Vezi lista preturi\\\” size=\\\”normal\\\” color=\\\”red\\\”]
Categorii
Web Design

AllmaDesign – Despre Noi

De ce AllmaDesign ? Pentru ca stim ca succesul unui proiect este dat de planificarea sa initiala.

Pentru ca oferim importanta binemeritata a lui “inainte”, incercand sa il eliminam pe “dupa”. Pentru ca tratam fiecare proiect ca pe un nou business, cand inceputul este un punct esential in stabilirea succesului, iar implicarea este la nivelul tuturor departamentelor care, in mod general, compun o agentie web.

Pentru ca preventia este una dintre politicile noastre, menite sa elimine pierderea de timp si bani pentru clientii nostri, iar eliminarea ambiguitatilor ne ofera un punct de plecare in conformitate cu dorintele, necesitatile si bugetul clientilor nostri. Pentru ca stim ca totul este perfectibil si de aceea suntem pregatiti sa imbunatatim si sa remediem, gestionand eficient si eficace orice situatie aparuta pe parcursul dezvoltarii proiectelor.

Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Suntem alaturi de clientii nostri si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii utilitatii acestora, oferim servicii de webdesign (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale, aplicatii pentru iPhone si iPad.

Suntem solutia ideala pentru imaginea ta online.

Si pentru ca limita in oferirea de servicii dedicate clientilor nostri nu este un concept cunoscut noua, oferim si servicii de publicitate offline (carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante…).

Categorii
Web Design

Accentuand webdesign-ul, tendinte actuale

Pornind de la ideea de promovare in toate mediile posibile, oamenii de afaceri din ziua de azi au inceput sa se aventureze inspre modalitati de promovare si de publicitate care pana la momentul respectiv pareau a fi greu de justificat din punct de vedere al raportului cost/eficacitate.

Momentul decisiv care a dus la extinderea pietei de modalitati de a promova o afacere a fost probabil momentul in care majoritatea afacerilor venite de peste hotare au intrat pe piata romaneasca nu doar cu prezenta fizica in mediul de afaceri sau prin magazine si reprezentante fizice, dar si prin paginile web care le reprezentau afacerile in mediul online si prin care aceste afaceri puteau sa ajunga la utilizatori care pana la momentul respectiv nu ar fi avut acces la informatiile prezentate pe aceste pagini web.

Din punct de vedere al vizibilitatii pe piata afacerilor, un website va crea mai mult trafic, virtual si nu numai, pentru afacerea dumneavoastra, un bonus de atentie fiind directionat de catre website-ul atasat afacerii dumneavoastra catre magazinul/reprezentanta sau serviciile fizice oferite in cadrul business-ului de facto.

Acestea fiind spuse, un website potrivit si care sa aiba succes trebuie sa aiba un design atragator, curat, sa fie bine structurat si sa ofere toate informatiile necesare consumatorului intr-un cadru placut. Nu este nimic mai deranjant decat accesarea unui website care promite oferirea unor informatii necesare si care se dovedeste a fi prea incarcat, structurat gresit sau pur si simplu realizat intr-o maniera care denota graba si lipsa de atentie la detalii.

Aici intervin serviciile de webdesign oferite in prezent de diferite firme romanesti, menite sa va creeze websituri care sa reflecte cu acuratete genul de afacere fizica pe care il desfasurati, totul transpus in online in mod profesionist. Webdesign-ul este un domeniu in constanta crestere in tara noastra, si asta deoarece serviciile de webdesign incep sa fie considerate un fapt necesar, nu ceva optional la care se poate apela doar in anumite conditii. De la crearea website-ului propriu-zis si pana la gazduirea acestuia, intretinerea sa si asa mai departe, firmele ce ofera servicii de webdesign va pun acum la dispozitie nenumarate posibilitati de a va creste vizibilitatea afacerii dumneavoastra in mediul online.

Ceea ce este un punct in plus in webdesign este faptul ca aceste servicii sunt puse la punct in prezenta si cu aprobarea si consultarea dumneavoastra, totul fiind stabilit si realizat dupa consultarea cu fiecare client. Aveti acum posibilitatea de a adauga pagini cu animatii, galerii foto, bannere si multe astfel de optiuni la website-ul dumneavoastra, totul la preturi stabilite in urma consultarii cu noi si a analizei necesitatilor dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru posibilitatea de a lucra cu o echipa profesionista, contactati-ne la :

Tel: 0747 025 087
Mail: office@projectmedia.ro
Web: www.projectmedia.ro

Categorii
Web Design

Web design-ul , de la optional la necesar

Dezvoltarea unei afaceri prezinta cateva aspecte importante care, pe langa faptul ca reprezinta pasi obligatorii in punerea la punct a unei intreprinderi afaceristice, vor determina si gradul de succes sau esec al afacerii.

Din punct de vedere financiar, probabil cel mai important aspect in ceea ce priveste inceperea unei afaceri, este necesar sa avem in vedere obtinerea de fonduri necesare pentru tot ceea ce este nevoie in lansarea unei afaceri.

Avand in vedere faptul ca , odata pusa pe picioare o afacere, ea trebuie intretinuta din toate punctele de vedere, de la mentinerea calitatii serviciilor oferite si pana la crearea unei identitati comerciale care sa sustina si sa intareasca identitatea afaceristica ce a fost deja creata, toate acestea trebuie sa se imbine in mod placut si sa promoveze afacerea respectiva.

Mentinerea calitatii serviciilor este un aspect ce tine de specialistii firmei/ afacerii respective, insa crearea si intretinerea identitatii comerciale a unei afaceri, prin promovarea prin intermediul publicitatii realizate in mod profesionist este un aspect ce trebuie lasat in privinta specialistilor in promovare si publicitate, capabili sa va creeze o anume identitate si sa o promoveze in mod adecvat.

Primul pas, care in ziua de azi pare complet natural si chiar necesar, fiind nu o completare, ci o parte integrala a afacerii in sine, este crearea unei pagini web care sa promoveze afacerea dumneavoastra in mediul online si care sa va faca si mai cunoscuta firma dumneavoastra in mediul online, nu numai in mediul fizic, unde o anumita categorie
de consumatori poate sa aiba acces la informatiile despre gama de oferte si servicii oferite de catre dumneavoastra.

Project Media Timisoara va ofera acum servicii de web design, care constau in crearea unei pagini web reprezentativa pentru afacerea dumneavoastra, intretinerea acesteia si orice alt serviciu de web design de care ati putea avea nevoie.

Incepand cu posibilitatea de a va adauga galerii foto pe pagina dumneavoastra de web, pana la crearea de bannere animate, pagini de text si pana la crearea unui site web in limba engleza si romana, in mod simetric, toate acestea va vor fi puse la dispozitie de catre echipa noastra de specialisti, toate pentru a va creste vizibilitatea afacerii dumneavoastra in mediul online.

Fiind vorba de o gama variata de servicii de web design, toate aspectele vor fi discutate impreuna cu dumneavoastra,iar website-ul creat de catre noi va fi unul care sa va reprezinte in totalitate gusturile si preferintele dumneavoastra.

Toate acestea, de la serviciile de web design si pana la promovarea online, va sunt oferite la preturi acceptabile, care sa fie conforme cu serviciile oferite si cu nevoile dumneavoastra.

Pentru detalii, contactati-ne la :
Tel: 0747 025 087
Mail: office@projectmedia.ro
Web: www.projectmedia.ro

Categorii
Web Design

Web design pentru site

Site-ul este ca o carte pentru vizitatori, primul lucru la care ei atrag atenție este web design site, deja după asta ei atrag mai multă atenție la conținut.

Web design site trebuie să fie atractiv și ușor în folosire, un web design trebuie să facă site-ul mai comod în operare, vizitatorul trebuie să vadă clar unde se află utilitățile de bază, astfel de site este foarte plăcut pentru ochi și pentru navigare.

Deseori internauții se întorc pe site-urile care sunt mai ușoare în folosire și plăcute, dar cu conținut mai slab. Pentru un <a href=”https://webmaster.md/ro/articole/web-design/web-design-actual-si-crearea-website-urilor”>web design site</a>  reușit vă recomandăm să vă adresați în companie care are multă experiență, la capitolul de web design site veți fi capabili totdeauna să studiați portofoliul companiei, să alegeți varianta care vă convine cel mai mult, și să faceți alegerea de preț și calitate.

Vă recomandăm să nu vă adresați la companiile a căror servicii sunt prea ieftine, de obicei cu preț ieftin veți primi design necalitativ, care v-a respinge oamenii în loc să îi atragă.

Categorii
Web Design

Serviciile de creare magazine online iau cu asalt domeniul afacerilor

In ultimii ani, un nou val a luat amploare in mediul online. Este vorba despre afacerile e-commerce, care par sa prinda élan si sa se dezvolte din ce in ce mai mult, cu success.

E-commerce-ul – revelatia web

E-commerce-ul sau comertul electronic este activitatea de cumparare sau vanzare prin intermediul transmiterii de date la distanta. ( via Wikipedia)

Pentru a face acest concept de e-commerce sa functioneze, sunt necesare platforme care sa permita vanzarea si cumpararea de produse via web. Aceste platforme sunt numite magazine online. Desi gasim multe asa-zise platforme-gazda care iti permit sa-ti deschizi propriul tau magazin online sub domeniul lor, cel mai indicat este sa apelam la servicii de creare magazine online.

Team Web – specialist in servicii de creare magazine online

Team Web este o firma specializata in servicii de creare magazine online, care se mandreste cu o echipa formata din profesionisti si un portofoliu de clienti impresionant.

Serviciile de creare magazine online oferite de Team Web va garanteaza succesul in fata concurentei dumneavoastra si, de asemenea, va promite profitul pe care vi-l doriti.

Atunci cand detineti o afacere si vreti s-o extindeti in online, rolul magazinului online este extrem de important- el devenind o legatura directa cu clientii dumneavoastra. De aceea este necesara o analiza si o planificare atenta, pentru a nu fi luati prin surprindere ulterior si sa intalnim obstacole, care ar putea sa ne pericliteze afacerea.

Aceasta analiza si planificare minutioasa nu poate fi facuta decat de catre o firma specializata in servicii de creare magazine online- asemeni Team Web.

Alegeti serviciile de creare magazine online oferite de Team Web pentru un success garantat si clienti multumiti!

Pentru a va convinge de calificarile specialistilor Team Web in domeniul serviciilor de creare magazine online, accesati site-ul www.teamweb.ro.