Servicii pentru fatade

posted in: Servicii | 0

Servicii pentru fatade din sticla, pereti cortina din aluminiu, otel, lemn.

Specialitatea noastra o reprezinta fatadele tip cortina pentru care va oferim cu seriozitate experienta acumulata intr-un domeniu unic, cel al fatadelor de tip perete cortina, unde fiecare detaliu este important.

In prezent domeniul, peretilor cortina (curtain walls) ~ fatadelor din sticla (glass facades) ~ cu structura respectiv montanti si traverse din aluminiu, lemn sau otel ce sunt utilizati pentru imbracarea cladirilor cu fatade vitrate autoportante avand proprietati optime de izolare termica si acustica.

Consideram ca impreuna putem face ca executarea unui proiect in Romania si mai ales in Bucuresti sa fie realizabil in conditiile unui pret deosebit de competitiv si o calitate ireproesabila.

Reputatia noastra este construita pe aprecierile facute de clienti. Modul de organizare si management al tuturor proiectelor realizate ne face sa investim continuu in perfectionare si tehnologie de ultim moment.

Mentionam faptul ca sistemele de pereti cortina fie ca au structura din otel, lemn ori profile din aluminiu sunt utilizati si pentru luminatoare, verande.

Follow gsg:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *