Serviciul de rent a car Bucuresti iti ofera siguranta si confort in vacante

posted in: Inchirieri | 0

Indiferent de scopul calatoriei, o masina este un mijloc extrem de rapid si de eficient cu care sa te deplasezi. Fie ca ajungi intr-un oras strain si aici ai nevoie de un autoturism sau trebuie sa mergi la o intalnire de afaceri, in orice moment te poti baza pe ofertele societatilor de rent a car. Acestea pun la dispozitie autoturisme noi si bine intretinute cu care sa iti rezolvi problemele. Preturile sunt si ele cat se poate de accesibile, masinile disponibile sunt din orice clasa auto, de la modelele economice si pana la masini din gama de lux. In Romania cea mai mare pondere a societatilor de rent a car se afla in capitala, aici numarul acestora este in continua crestere datorita faptului ca in imediata vecinatate se afla aeroportul international Otopeni unde zilnic sunt cateva zeci de curse aeriene care odata cu ele aduc in tara si un numar destul de mare de turisti. Marea majoritate a acestora cunosc avantajele de care beneficiaza optand pentru rent a car Bucuresti, de la mobilitate si pana la un tarif cat se poate de accesibil, firmele putand livra masinile direct la terminalul sosiri din aeroport. Cu o astfel de masina te vei putea deplasa cat doresti pe toata perioada contractului de inchiriere, nu exista un numar de km impus de societate.

Ce presupune si cum se realizeaza inchirierea unei masini?

In primul rand orice inchiriere auto se va realiza pe baza unui contract, aici sunt incluse atat obligatiile cat si drepturile pe care le ai pe toata perioada cat masina se afla la tine ca si client. Inchirierea va fi un proces cat se poate de simplu, va trebuii sa va alegeti masina pe care o doriti de la compania pe care o alegeti, sa cititi cu atentie termenii si conditiile si nu in ultimul rand sa achitati contravaloarea zilelor de inchirieri auto. Este o varianta mult mai accesibila si mai rapida in comparatie cu orice alt mijloc de transport, o masina o puteti inchiria direct de pe siteul companiilor cu care alegeti sa colaborati, preturile variaza destul de mult in functie de model, insa cu cat perioada de inchiriere va fi una mai mare cu atat veti beneficia de un tarif mai mic. Spre exemplu la Rent-a-car-otopeni.ro preturile pentru masinile din gama economica pleaca de la 10 euro pe zi, in acest pret veti avea incluse toate taxele, de la asigurari si pana la taxe de drum. Masinile sunt livrate cu rezervorul plin de carburant la data si ora stabilita anterior cu clientul.

De unde pot fi ridicate masinile?

Marea majoritate a socitatilor de rent a car Bucuresti ofera autoturismele spre inchiriere in aeroport sau la locatia clientului. Dupa ce ati facut o rezervare ferma si ati stabilit detaliile si pretul masinii pe care urmeaza sa o inchiriati, ramane sa stabiliti cu agentia pe care ati ales-o locatia de unde veti putea ridica masina. In afara de serviciile clasice de inchirieri auto, companiile iti pun la dispozitie si serviciul de rent a car pe termen lung, leasing operational si nu in ultimul rand inchirieri cu sofer, de serviciile acestuia vei putea beneficia cat doresti.

Rent-a-car-otopeni.ro iti pune la dispozitie masini de calitate la tarife competitive.

Rent-a-car-otopeni.ro este o agentie cu experienta pe partea serviciilor de inchirieri auto in Bucuresti si in aeroportul Otopeni, ei se afla pe piata de peste 10 ani, flota de care dispun este una extrem de diversificata si cuprinde peste 100 de masini. De asemenea pe site vei gasi si informatii extrem de pretioase in ceea ce priveste contractul de rent a car, termenii si obligatiile pe care trebuie sa le respecti. Daca alegi sa semnezi cu ei un contract vei avea posibilitatea sa primesti masina in aeroport, de asemenea in pret ai inclusa si asistenta rutiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *