Sfaturi in alegerea amortizoarelor auto

posted in: Auto | 0

Amortizoarele auto sunt elemente esentiale in buna utilizare a masinii tale pentru ca ele asigura contactul si stabilitatea intre anvelopele auto si caroseria masinii. In Romania stim ca multe drumuri sunt greu de circulat fie din cauza gropilor, starii proaste a asfaltului samd. De aceea trebuie sa ai instalate pe masina amortizoare de calitate care sa reduca impactul si frictiunea dintre anvelope si caroseria masinii.

Amortizoarele auto ca orice alta piesa auto se uzeaza si aceasta joaca un rol important in siguranta maxsinii tale. Astfel ele trebuie sa fie verificate constant si cand este cazul sa fie inlocuite cu unele noi.

Cand vrei sa inlocuiesti amortizoarele auto trebuie sa iti in calcul tipul de autoturism pentru ca amortizoarele auto sa se potriveasca cu masina ta. Pe site-ul Parts4Cars vei gasi o gama variata de amortizoare auto diverse pentru orice marca si model auto.

De ceva timp incoace producatorii de masini s-au axat pe a fabrica sasie pentru clase premium si de basic din aluminiu pentru a reduce greutatea auto. Astfel amortizoarele din aluminiu vor ajuta la scadearea greutatii a masnii, iar astfel se reduce consumul de conbustibil.

Echipa noastra va recomanda sa verificati cel putin o data la 80.000 km starea amortizoarelor si daca este cazul sa la inlocuiti cu unele noi si performante.

Daca distanta de oprire creste iar simti o lipsa de stabilitate a masinii tale iti recomandam sa verifici starea amortizoarelor dar si a placutelor de frana.

Daca ai amortizoare uzate trebuie sa intelegi ca anvelopele tale vor fi afectate si se vor uza mai rapid pentru ca pe ele se va aplica o presiune suplimentara. Astfel vei avea costuri mai mari cu intretinerea masinii care se vor reflecta in buzunarele tale.

Astfel pe site-ul Parts4Cars vei putea gasi o gama variata de amortizoare auto diverse dar si de placute de frana performante care sa sporeasca siguranta masinii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *