Sfaturi pentru alegerea instructorului auto

posted in: Auto | 0

Instructori auto locali

Deseori, exista o dezbatere legata de cine ar trebui sa fie ales, un instructor auto local, fie un instructor auto ce lucreaza pentru o cunoscuta scoala de soferi.

Oricum, toti instructorii auto trebuie sa promoveze aceleasi teste, indiferent pentru cine lucreaza. De asemenea ei trebuie sa furnizeze aceleasi servicii excelente.

Cu toate astea, prin alegerea unui instructor auto local, puteti avea parte de lectii ceva mai ieftine. Un instructor auto ce lucreaza pentru o scoala de soferi renumita trebuie sa plateasca saptamanal o franciza destul de banoasa la scoala, iar acesti bani trebuie sa-i recupereze prin incasarea unor sume mai mari pentru lectii. Un instructor local privat poate sa nu aiba o franciza de platit si de aceea poate oferi lectii ceva mai ieftine.

Un instructor auto independent probabil are o anumita raza pe unde sunt dispusi sa predea, pe cand un instructor auto de la o scoala nationala poate veni de mai departe si are mai putine cunostinte de traseele locale de testare. Este in interesul instructorilor auto locali sa ofere servicii profesionale excelente, deoarece fara acest lucru, ei pot ramane fara serviciu. Unui instructor auto national, i se poate aloca pur si simplu un alt elev, in cazul in care unul decide sa plece.

Aceasta informatie se bazeaza doar pe experienta acumulata, cunoscand domeniul, fara a sugera in vreun fel faptul ca un instructor auto local este o alegere mai buna decat un instructor auto de la o scoala nationala.

Intrebari de pus instructorilor auto
• Ce tipuri de cursuri de conducere oferiti? Ore saptamanale, semi-intensive sau cursuri complet intensive, sunt cele trei tipuri oferite .
• De cat timp esti instructor auto? Daca au fost instructor auto de foarte mult timp, cu siguranta au experienta necesara.
• Esti complet calificat? Instructorii auto complet calificati, au o licenta verde. Un instructor stagiar este bun, dar inca nu a promovat toate cele trei teste. Daca este incepator, intreaba daca iti pot oferi un discount.
• Mai ai si alti instructori? Daca din oricare motiv, nu te intelegi cu instructorul pe care il ai, poti cere un alt instructor.
• Ai experienta cu rutele folosite de examinatori in timpul examenului practic? Un instructor auto cu aceste cunostine, cu siguranta va avea parte de un cursant.
• Ai o rata mare de promovabilitate? Asta este greu de aflat si poate fi stabilit doar daca primesc o multime de recomandari.
• Oferi reduceri? Deobicei instructorii ofera reduceri de rezervare, sau de student.
• O sa am parte de acelasi instructor la fiecare lectie? Asta este un lucru important de stiu, deoarece fiecare instructor are o tehnica de invatare diferita si poate dura destul timp sa te obisnuiesti de fiecare data cu un altul.
• Voi conduce la examenul auto aceeasi masina pe care am folosit-o in timpul orelor? Si acest lucru este important de stiut, deoarece vei fi obisnuit cu acea masina.

Doriti sa incepeti cursurile unei scoli de soferi, insa doriti sa cititi mai multe informatii cu privire la acestea? Vizitati www.scoli-soferi.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *