Categorii
Moda

Sfaturi pentru alegerea ochelarilor de soare

Ochelarii de soare sunt unul din cele mai valoroase accesorii imbracaminte ieftina pe care le utilizam in fiecare zi. Ei ne serversc sa ne creem un aspect inegalabil. Ce fel de ochelari de soare selectam depinde de gusturile noastre individuale, de varsta si de fizionomia figurii noastre. Numai orice stil am selectiona, cand vrem sa luam o pereche de ochelari de soare trebuie sa aiba o calitate foarte buna.

Cum a sosit vara si soarele, cateva sfaturi despre cum sa iti selectezi ochelarii de protectie solara te-ar putea ajuta. Cunoscand ce este esential la o pereche de ochelari pentru protectie solara te va ocroti tare mult cand iti vei cumpara unii noi.

Protectie UV

Una din principala cauza a suferinteleor de ochi sunt razele ultra violete. De aceea este tare esential sa selectezi o pereche de ochelari protectie solara care te apara de actiunea nociva ar acestor radiatii. Numai pentru ca ochelarii pentru protectie solara au lentile fumurii, nu semnifica ca esti protejat de radierile ultra-violete. Asadar fii sigur sa verifici ratingul UV al ochelarilor pentru protectie solara pe care vrei sa ii cumperi.

Materialul din care sunt fabricati ochelarii

Regulile spune ca, cu cat ochelarii sunt mai grei cu atat calitatea lor este mai buna. Intentionezi sa fii sigur ca materialul din care sunt realizati va dainui o perioada lunga si ca vor pastra dupa „cazaturile” pe care in mod constant ochelarii pentru protectie solara le iau.

Nuante diferite

Tonurile sunt culorile ce sunt aplicate pe lentilele ochelarilor de protectie solara cu scopul de a reduce lumina care intra in contact cu ochii. Tonurile pe care le alegi tin de preferintele pe care le detii. Cu toate astea, tonurile distincte vor avea consecinte distincte in maniera cu care vei distinge luminozitatea, efectul de orbire si culorile pe care le vei observa. Ca exemplu nunatele de gri micsoreaza efectul de orbire si nu transforma prea mult stralucirea. Pe de alta parte, lentilele galbene vor transforma culorile dar vor optimiza vederea.

A polariaza sau a nu polariza?

Ochelarii cu facilitatea de polarizare vor micsora stralucirea care se reflecta din apa sau de pe drum in timpul mersului autovehiculului. E recomadat sa folositi acest tip de ochelari pentru cei care se deplaseaza mult cu masina sau se misca cu barca pe apa. Daca zilnic ai un job sau locuiesti in cladiri inalte (cum ar fi blocurile de locuinte sau in business offices) ar fi recomandat sa utilizeze ochelari non polarizare.

Pentru o lista completa cu reduceri acesorii haine online, imbracaminte ieftina viziteaza toppromotii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *