Sfaturi pentru fotografie de nunta

posted in: Fotografie | 0

Nu e tocmai usor sa faci fotografii de nunta frumoase. Pentru a cuprind atmosfera nuntii precum si multe portrete cu nuntasii ai nevoie de mai mult decat echipament adecvat si munca multa. Trebuie sa intelegi intentiile mirelui si a miresii din cateva gesturi pentru a putea surprinde momentele nuntii. De multe ori sunt momente care nu sunt trecute pe program asa ca trebuie sa fii in alerta maxima. Rabdarea si persistenta sunt vitale daca vrei sa obtii rezultatul dorit. Oricum un fotograf nunti trebuie sa aiba in minte mai multe lucruri pentru a reusi sa surprinda cele mai bune fotografii.

Nunta este un eveniment foarte important pentru persoane, iar fotografii ar trebui sa tina minte ca surprinderea momentelor pe pelicula nu este scopul principal al evenimentului.

Un fotograf de nunta nu trebuie sa fie foarte intrusiv sau demonstrativ si mai degraba ar trebui sa fie de multe ori invizibil. Un fotograf pozitionat direct in fata nuntasilor sau mai rau in fata mirelui sau miresei, poate distrage atenti intr-un mod neplacut.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faca un fotograf de nunta este sa-si cunoasca pe cat posibil audienta. Acest lucru este unul crucial in obtinerea celor mai bune rezultate, insa de multe ori este scapat din vedere. Exista multi fotografi profesionali fara a face referire neaparat la cei de nunta, care au cunostinte avansate despre echipamentele pe care le folosesc si despre cele mai bune tehnici de fotografie in anumite circumstante, insa atunci cand trebuie sa relationeze cu oamenii de multe ori apar minusuri.

E foarte important sa discuti cu persoanele de fata si sa-i intrebi lucruri care sa te ajute sa intelegi planul nuntii. Nuntasii sunt prietenosi asa ca intreband o sa aflii aspecte care o sa-ti fie folositoare de-a lungu nuntii. In plus o sa-ti faci o idee mai rpecisa despre cum anumite momente o sa trebuiasca sa fie surprinse.

Ca si concluzie putem spune ca desi cunosti toate detalile despre serviciile pe care le vinzi, s-ar putea sa fie degeaba daca nu cunosti foarte bine cui vinzi aceste servicii. E foarte usor sa vinzi persoanelor cea ce vor, iar ca sa aflii ce vor, trebuie doar sa intrebi si sa fii atent la cea ce o sa-ti raspunda.http://www.mzphotography.ro/servicii.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *