Categorii
Culturism

Sfaturi pentru o masa musculara de invidiat

Ei bine, exista cativa factori care determina dimensiunea masei musculare. În afară de genetica dumneavoastră, pe care nu o puteți controla, există exerciții specifice, trebuie să efectuați pentru fiecare parte a corpului, și, desigur, alimentatia ta.

Tot ceea ce poti face este sa maximizezi ceea ce ți-a dat Dumnezeu. Pentru inceput se pot face exercitii simple iar apoi se trece la exercitii compuse!

Când trebuie sa urmati un program de antrenament care are scopul de a creste masa musculara, va trebui sa includeti in programul dumneavostra exercitiile cardio. Desigur,sunt foarte multi oameni care cred ca daca au facut jogging nu mai e nevoie de nici un alt exercitiu, dar treaba nu sta deloc asa.Trebuie sa se lucreze foarte mult, este nevoie de foarte multe ore pierdute la antrenamente si de practicarea unor exercitii pentru cresterea masei de muschi in mod inteligent. Nu e deajuns doar sa iei ganterele si sa faci mii de ore de antrenament ci trebuie sa le combini inteligent cu un program de odihna si cu un regim alimentar sanatos.

Puteti incepe exercitiile inca de dimineata printr-un mers vioi pe jos, de cele mai multe ori pe stomacul gol. Acesta poate sa dureze de la 30 de minute la o oră și se face de obicei în dimineața. Acest lucru poate fi realizat pe o banda de alergat, pista sau în altă parte în afara.

Motivul pentru care cel mai bine este sa faci acest lucru dimineata este pentru că atunci nivelul de insulina din corpul nostru este mai mic. Astfel grasimile pot fi arse mult mai rapid si mai eficient fără interferențe de insulina.

Chiar dacă sunt foarte multi oameni care vorbesc despre arderea de calorii, amintiți-vă că aceasta este doar o parte a programului de formare generală și ar trebui să vă faceți griji mai multe despre intensitate mare, atunci când incepeti ridicarea de greutati. Pe langa puteți pierde mai multa grasime atunci cand nivelul exercitiior este mai ridicat deoarece se ard mai multe calorii.

Când faceți exercitiile la intensitate mare, cum ar fi joggingul, articulatiile sunt abuzate extrem de mult. Exercitiile de intensitate mica sunt recomandate in general cardiacilor.

Cu toate astea asigurați-vă inainte cu medicul dumneavoastră că sunteti suficient de sănătos pentru a face ridicari și exerciții cardio. Va trebui să înceapă cu cardio de intensitate redusă și apoi mutați pe greutăți după ce vă aflați într-o formă mai bine. Pentru cresterea eficacitatii se pot folosi si unele suplimente culturism care sa mareasca depunerea de muschi.

http://www.probolan50.ro/cum-faci-muschi-suplimente-culturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *