Sfaturi pentru parinti: cum alegeti patutul pentru copii

posted in: Mobilier | 0

Pentru ca odata ce familia s-a marit cu un membru, totul se rezuma la siguranta copiilor, parintii trebuie sa  fie foarte atenti la ce accesorii cumpara pentru buna crestere si ingrijire a acestora; orice accesoriu cumparat sub influenta unui impuls poate fi cel putin inutil pentru mai departe daca nu si periculos pentru copii.

Printre cele mai utile lucruri absolut necesare pentru un copil, inca de la nastere si pana acesta implineste cativa anisori, este patutul pentru copii. Un patut pentru copii bine ales este garantia parintilor ca bebelusul sta protejat, fara riscul ca micutul sa intre in contact cu obiecte care il pot rani, fara grija ca cel mic poate sa cada din pat in orice secunda daca mama este plecat din camera si face ca parintii sa aiba un somn linistit, pre deosebire de zilele in care dorm in acelasi pat cu micutul.

Pentru ca atunci cand parintii cumpara patuturi copii, produsul ales sa fie cea mai buna alegere, urmatoarele criterii sunt foarte folositoare:

– Un patut care are componente mobile este mai usor de adaptat inaltimii parintilor, copilui dar si mai util pe termen lung cand bebe poate sta in picioare si inaltarea barelor pe lateral este neaparat necesara.

– Patutul pe roti ofera avantajul ca poate fi mutat de ici colo prin casa sau camera, astfel incat bebe sa nu ramana singur si nesupravgheat

– Existenta paturilor pliante este mai mult decat binevenita. Un mare avantaj este dat de pret, cine cumpara patuturi pliante, cumpara patuturi copii ieftine, realizate din material textil; un alt avantaj este dat de faptul ca acestea pot fi pliate si mutate in alta camera sau luate in vacanta, lucru  foarte util parintilor care nu pleaca fara cei mici de acasa, sau pentru cei care nu isi permit o bona peste week-end.

patuturipentrucopii.com

patuturipentrucopii.com/ieftine/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *