Sfaturi practice pentru pardoseli impecabile

posted in: Casa si Gradina | 0

Este indicat sa cunosti cateva metode pentru curatarea si intretinerea pardoselilor. Aceste sfaturi, aplicate cu strictete, te vor ajuta sa mentii suprafata acestora intr-o stare buna timp indelungat.

In primul rand, trebuie sa alegi atent solutia pentru curaţarea pardoselii, una nepotrivita poate afecta iremediabil pardoseala. Noi iti recomandam detergentul pentru pardoseli Asevi Mio de la Laboratoarele Pons care nu numai ca o curata rapid, dar are grija si de aspectul si mirosul acesteia.

Pe langa recomandarea de a folosi cu incredere gama Asevi de curaţat suprafeţele, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai pardoseli impecabile:

  1. Inainte de curatarea efectiva, trebuie sa aspiri atent intreaga suprafata. Elimini astfel riscul de a exista nisip fin sau alti factori care ar putea zgaria pardoseala.
  2. Intr-o galeata cu apa se pune echivalentul a 3 dopuri de soluţie concentrata de curaţat pardoselile Mio, Portocala sau Cian, conform instructiunilor de pe eticheta. Ai grija sa nu folosesti apa fierbinte. Nu ajuta la o mai buna curatenie ci, dimpotriva, ataca suprafata lucioasa a pardoselii.
  3. Foloseste pentru curatare un mop sau o laveta din bumbac sau alt material moale, care sa absoarba detergentul si mai apoi murdaria, fara a retine excesul de apa.
  4. Dupa ce ai curatat atent intreaga suprafata, trebuie sa te asiguri ca aceasta este uscata. Iti recomandam o stergere ulterioara cu un material moale si uscat. Pe langa efectul de intretinere, vei asigura pardoselii un luciu estetic.
  5. Inca un aspect important: asigura-te ca in locuinta ta nivelul umiditatii nu este in exces. Este extrem de important sa ai un nivel constant pentru a evita umezeala si, automat, deteriorarea pardoselilor.

Aceasta solutie te ajuta sa economisesti bani pentru ca este ideala pentru toate tipurile de pardoseli: curata, parfumeaza, igienizeaza. Nu necesita clatire. Asadar, cu ajutorul ei poti scapa si de mizeria de pe gresia din baie sau bucatarie, dar vei avea parte si de o pardoseala impecabila in dormitor sau living.

Lasa Asevi sa-si dovedeasca eficienta de detergent si observa cum pardoseala ta din lemn isi pastreaza aspectul excelent si cum gresia straluceste mai tare ca niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *