Sistem supraveghere video – tipuri de camere

posted in: Servicii | 0

Tipuri de camere de supraveghere
Un sistem de supraveghere nu trebuie configurat fara camere de supraveghere. Acestea sunt optiunea cea mai populara pe piata de astazi, precum si unul dintre cele mai accesibile sisteme de securitate pentru consumatori. Nu conteaza daca sunteti in cautarea unei camere fixe sau a unui speed-dome, deoarece sortimentele actuale de camere de supraveghere sunt la alegere dupa gust si necesitati.

Camera Bullet

Acest tip special de camera de supraveghere se caracterizeaza prin aspectul sau elegant. Ele sunt montate la o suprafata in aer liber si usor vizibile de catre oricine (personal autorizat sau intrus). Intervalul de pret poate varia de la $ 30 la $ 100 pentru o camera de supraveghere video, care are si o capacitate de vizionare pe timp de noapte. Daca sunteti in cautarea unei camere de zi si, cu viziune de noapte, acestea pot varia de la 50 $ la 350 $, in functie de rezolutia si calitatea imaginii pe care o doriti.
Camera Dome
Acest tip de camera este perfecta pentru utilizarea in interior sau in aer liber, deoarece este destul de compacta in dimensiune. Profilul sau mic il face usor de ascuns si este o alegere excelenta pentru orice aplicatie care va necesita o camera de securitate discreta. Camerele de tip dome variaza foarte mult ca pret, de la foarte ieftine pana la partea de sus a brandurilor de linie, care sunt mult mai capabile de o rezolutie mai mare si o gama de miscare (pan, tilt, zoom). Exista si variante de camere anti-vandalism, ceea ce fac din acestea niste camere cu caracteristici speciale. Cele mai mici Dome vor incepe de obicei in de la aproximativ 50 de dolari si merg pana la mai mult de $ 800, in functie de cantitatea de linii de scanare, performante de pan / tilt / zoom, …

Camere de securitate wireless
Camerele de securitate fara fir sunt cele mai recente in tehnologie pe piata sistemelor de supraveghere. Camera CCTV fara fir poate fi montat la orice locatie in aer liber, atata timp cat acesta primeste un semnal radio. Imaginea este apoi transmisa la un receptor digital video recorder sau calculator pentru o vizualizare a inregistrariilor. Unul dintre avantajele acestui tip special de camera de supraveghere este ca va avea confortul de a muta camera la o alta locatie cu usurinta. Acestea trebuie sa aiba semnal radio continuu pentru a avea capacitatea de transmitere a inregistrarilor in conditii optime catre sistemul de inregistrare. Performatele de transmitere difera in functie de puterea de transmisie a antenelor cu care sunt doatate camerele de supraveghere wireless, cat si receptorii de imagine. Preturile pentru o camera fara fir poate varia de la $ 100 la 800 $, in functie de marimea, gama de scanare si a capacitatilor de monitorizare pe care camera le are de oferit. Preturile sunt estimative si pot varia in functie de factori precum performanta, marca, etc. Expertii nostrii va pot indruma pentru a va configura variata optima a sistemului de supraveghere dorit de dumneavoastra.

Stefan Olaru
www.SistemSupraveghere.ro

Follow fixbrain:

http://www.sistemsupraveghere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *