Sisteme de jaluzele exterioare si copertine – elemente distinctive ale cafenelelor si restaurantelor

posted in: Design Interior | 0

Sistemele de jaluzele exterioare pentru cafenele si restaurante sunt o trăsătură aproape clasica a fatadelor moderne.

Aceasta dateaza din vremea bistrourilor franceze, atunci când atragerea clientilor era realizata în principal prin distinctii vizibile. „Stilul de Cafe”, aşa cum este acum cunoscut este un descendent al acestor motive de proiectare. Sistemele de jaluzele exterioare, în special, sunt o parte integrata a imaginii cafenelei.

Sistemele de Jaluzele Exterioare, pentru cafenele si restaurante pot prezenta unele aspecte unice de design. Discutam de un caz in care produsele trebuie sa arate luxos, şi trebuie să se potrivească stilului arhitectural al cladirii. Stil, prezenţă şi caracter sunt, de asemenea, trasaturile acestor sisteme.

Intr-o cafenea iluminatul poate fi variabil în funcţie de locaţie, unele zone ar putea primi prea multa lumina, altele nu pot primi suficient, din aceasta cauza sistemele de jaluzele exterioare sunt ideale pentru ca permit un control sporit al luminii si evita efectul de orbire produs de razele solare.

Sistemele de jaluzele exterioare dar şi copertinele sunt o caracteristică a designului clasic francez. Acestea sunt de fapt imagini comerciale pentru clienţi, care atrag de regula atentia. Sistemele de jaluzele exterioare dar şi copertinele nu numai ca ofera protecţie solară dar sunt adesea folosite ca are un design elegant. Sunt un tip de declaraţie de moda, si pot arata fantastic, mai ales într-un mediu precum cafenelele si restaurantele.

Aceste sistem ar trebui apreciate nu numai ca elemente decorative ci si pentru functionalitatea acestora: protectie termica si optica – cotrol eficient al luminii din interior. O alegere comună pentru amenajarea extern sunt materialele grele, rezistente la intemperii, şi foarte dure.

Decolorarea este o altă problemă. Cele mai bune sisteme de jaluzele exterioare au pigmentare excelenta, sunt sigilate corect, si nu se vor „evapora”, în soarele de vară. Un alt beneficiu al acestor accesorii foarte durabile este că acestea sunt, de asemenea, mult mai uşor de curăţat.

Este destul de comun ca proprietarii de cafenele să aibă cerinţe speciale pentru jaluzele lor, jaluzele exterioare şi copertine. Anumite domenii, pot necesita anumite combinaţii de caracteristici, cum ar fi protecţie solară, trape, sau alte lucruri care necesită personalizare şi de montaj special.

Mai multe detalii tehnice despre Jaluzele Exterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *