Sisteme de rulouri exterioare antiefractie: Tineti infractorii la distanta!

posted in: Design Interior | 0

Rulourile exterioare nu sunt doar pentru tinerea la distanta a infractorilor, ele pot oferi, de asemenea, protectie mare impotriva impuritatilor.

Oferind protectie impotriva vremii si infractorilor, pot creste intr-o mare masura si valoarea casei tale. Cele mai multe rulouri sunt create fie din aluminiu, otel sau, uneori, din PVC. Rulourile din PVC sunt create in mod normal pentru case de a le oferi aspect clasic decat alte sisteme de jaluzele .

Investitia in rulouri de aluminiu va imbunatati, cu siguranta, valoarea totala a casei dumneavoastra si va va ajuta sa mentineti caldura in interior cand aveti incalzirea pornita – ganditi-va ca la un geam triplu adaugat la fereastra deja existenta. De asemenea, vor mentine racoare vara daca au culoarea potrivita ( majoritatea sunt, in mod normal, albe – tocmai bune pentru racoare).

Un alt avantaj pe care il au sistmeele de Rulouri Exterioare este izolarea fonica. Daca locuiti intr-o zona ocupata, cum ar fi un drum principal sau sub o cale aeriana, rulourile pot bloca o parte din zgomote pe timp de noapte (zgomotul se aude altfel pe timp de noapte). Ati putea configura rulourile dvs. sa se inchida automat atunci cand cerul incepe sa se intunece, lucru care ar fi avantajos atat pentru protectie impotriva intemperiilor, siguranta si izolare fonica.

Bineinteles ca nu este necesar ca rulourile sa fie inchise automat; puteti avea comutatoare montate in interiorul casei printr-un comutator de perete si o cheie pentru operarea exterioara.
Un domeniu care nu ar trebui sa fie trecut cu vederea, este stilul si vechimea proprietatii dumneavoastra. Retineti ca nu toate casele pot arata bine cu sisteme de Rulouri Exterioare montate pe ele si, in unele cazuri, ar putea reduce de fapt valoarea casei. Consultati un specialist inainte de a monta un sistem de rulouri exterioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *