Sisteme de supraveghere video cu DVR

posted in: Securitate | 0

Vezi trebuie sa stii despre sisteme de supraveghere video inainte de a lua decizia de a achizitiona unul.

Daca v-ati decis recent sa achizitionati un sistem de supraveghere video pentru casa sau afacerea dumneavoastra , este posibil sa nu fiti sigur de ce model de dvr aveti nevoie sau ce camere ar fi potrivite pentru ce doriti sa supravegheati.

Una din cele mai importante caracteristici de care ar trebui sa tineti cont atunci cand achizitionati un Digital Video Recorder este numarul de camere ce pot fi conectate la acesta. Inainte de a alege DVR-ul de care aveti nevoie, ganditi-va la pozitionarea camerelor de supraveghere acasa sau la biroul Dvs.

Acest lucru va va ajuta sa determinati nr. de camere de care aveti nevoie, implicit DVR-ul potrivit. Cand sunteti nehotarat, este mai bine sa achizitionati un DVR care sa suporte mai multe camere decat credeti dumneavoastra.

Achizitionand un DVR care permite conectarea mai multor camere de supraveghere, nu veti fi nevoit sa inlocuiti intregul sistem de supraveghere in cazul in care veti dori suplimentarea numarului de camere de supraveghere. Un alt aspect de care ar trebui sa tineti cont este ca trebuie sa gasiti un digital video recorder care sa fie compatibil cu tipul de camere de supraveghere dorit de Dvs.

Majoritatea DVR-urilor sunt compatibile cu mare parte din camerele de supraveghere , dar exista cateva exceptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *