Sistemele electronice de securitate – protectie completa

A existat intotdeauna o relatie stransa intre securitatea fizica si cea electronica.

Camerele video, sistemele automatizate sau suportul media care stocheaza datele sunt instrumente electronice, dar imaginile surprinse sau usile care se deschid automat sunt elemente din lumea fizica, reala.

Supravegherea video este unul dintre elementele principale ale securitatii prin sisteme electronice, este intr-un continuu progres si au un impact semnificativ asupra celorlalte domenii de IT si telecomunicatii. Cheia succesului a fost, ca si in alte cazuri, trecerea de la analog la digital si utilizarea de retele private sau publice de transport al semnalului digital.

Dezvoltarea utilizarii sistemelor de supraveghere video, alaturi de celelalte tipuri de sisteme digitale (antiefractie, antiincendiu, televiziune cu circuit inchis, videointerfonie, automatizari usi, control acces) a fost generata si de intelegerea utilitatii de catre clienti.

Eficienta, rapiditatea, impactul psihologic al prevenirii, gradul ridicat de protectie pe care il asigura aceste sisteme electronice au demonstrat rapid ca increderea celor care le-au achizitionat a fost rasplatita.

Faptul ca protectia asigurata de sistemele electronice poate fi adaptata la orice timp de clientela, fie ca e casa, apartament, magazin, sediu de firma, institutie sau locatie publica. Solutiile electronice pot fi rapid configurate si, daca e cazul, completate cu paza umana, pentru a spori la maxim gradul de protectie pentru client.

O companie cu experienta si cu multe lucrari la activ pe partea de proiectare, instalare, testare si intretinere a sistemelor electronice de securite este UMO Serv Focsani.

Compania ofera prin intermediul Departamentului Tehnic toata gama completa de sisteme de alarma, fiind autorizata si licentiata pentru toate activitatile care implica sistemele electronice de securitate si alarma.

  1. Avocat

    Pentru implementarea unui sistem de securitate trebuie sa fie respectate normele legale in vigoare. Noul cod civil vine cu unele noi masuri referitoare la dreptul la intimitate si pe baza acestor noi reglementari apar dispute in cea ce priveste sistemul de supraveghere si monitorizare video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *