Smart Gifts Adv deschide cel mai nou showroom de produse promotionale din Prahova!

posted in: Afaceri | 0

Smart Gifts Adv, companie importatoare si distribuitoare la nivel national de produse promotionale personalizabile anunta deschiderea celui mai nou showroom in domeniul publicitatii din Prahova.Astfel, in fiecare zi (luni-vineri) intre orele 8.00-16.00 va asteptam in showroomul din strada Gh. Doja nr. 88, Ploiesti, Prahova. Acest spatiu de prezentare este dedicat in primul rand celor interesati in promovarea propriei afaceri cu ajutorul obiectelor promotionale. Toti cei care ne trec pragul vor beneficia de ajutorul unui consultant, vor avea acces la cataloage si mostre si pot solicita o oferta.

Smart Gifts Adv detine de asemenea un atelier propriu de personalizare, avand astfel control permanent asupra calitatii lucrarilor. Clientii vor beneficia de solutii adecvate de promovare si personalizare pentru o crestere a vizibilitatii acestora in mediul de afaceri.

Smart Gifts Adv se extinde si in mediul online

Impreuna cu deschiderea showroom-ului, Smart Gifts Adv are placerea sa anunte si extinderea activitatii in mediul online.
Astfel, pe langa showroom Prahova si atelierul de personalizari, compania detine si un site de prezentare a celor peste 10000 de produse promotionale personalizabile. Scopul acestui site consta in a prezenta clientilor printr-o interfata accesibila oricui atat serviciile cat si produsele companiei.Un consultant online se afla zilnic la dispozitia clientilor raspunzand prompt la solicitarile acestora si ajutandu-i sa navigheze in platforma cu produse promotionale.

Cu ajutorul blogului, Smart Gifts Adv propune clientilor sai solutii noi si inovatoare de promovare

Smart Gifts Adv a lansat un blog pentru cei interesati sa afle cele mai noi tehnici de marketing si publicitate. Pe blog sunt publicate informatii utile ce au ca subiect central: promovari de succes si cresterea profitului unei companii.
De la infiintare, Smart Gifts Adv a pus accent pe calitatea serviciilor oferite si pe profesionalism, ceea ce a atras simpatia multor companii de renume cu care colaboreaza frecvent.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Rolul nostru este acela de a te ajuta sa-ti cresti brandul.Acceseaza www.promotionaleromania.ro sau viziteaza-ne in showroomul din strada Gh Doja nr. 88, Ploiesti – Prahova.

Despre Smart Gifts Adv SRL

Smart Gifts Adv si-a inceput activitatea in 2009 avand ca principal obiect de activitate importul si dstributia de obiecte promotionale personalizabile. Compania si-a dezvoltat colaborari cu cei mai mari furnizori internationali de produse promotionale, cat si cu fabrici specializate in realizarea de produse destinate pietei publicitare. Astfel, in 2012, companie propune clientilor sai peste 10000 de produse de calitate intr-o gama variata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *