Smart Gifts Adv prezinta o colectie de agende si calendare personalizate 2013

posted in: Comunicate de presa | 0

Odata cu venirea toamnei, Smart Gifts Adv, importator si distribuitor de obiecte promotionale personalizabile, prezinta o colectie de agende si calendare personalizate 2013. Colectia este destinata in special companiilor care urmaresc sa creasca popularitatea produselor si serviciilor lor, a imaginii companiei, prin campanii de marketing mai putin costisitoare.

Calendare personalizate pentru o vizibilitate mai buna a firmelor

Smart Gifts Adv pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de calendare personalizate ( calendare de birou, de perete sau triptice), pe site-ul oficial cat si in showroom-ul recent deschis in Prahova. Companiile interesate sunt invitate sa studieze noua colectie de calendare 2013, imprimate cu fotografii din natura, orasele lumii sau mesaje umoristice.

Spre deosebire de calendarele obisnuite, acestea pot fi personalizate cu logo-ul firmei, date de contact sau imagini si texte despre produsele companiei tale. Astfel numele companiei, va ajunge repede sa fie vizibil in birourile partenerilor si potentialilor tai clienti.

Agende 2013 personalizate

Pentru cei ce isi doresc sa investeasca istet in imaginea companiei sale, noua colectie de agende 2013 reprezinta instrumentul ideal de promovare. Calitatea hartiei si a printului, cat si designul business al acestora fac din agende o carte de vizita in fata colaboratorilor si potentialilor clienti. Gama variata de modele iti vor permite cu usurinta sa te incadrezi in bugetul propus.

Agende si calendare personalizate, cadouri perfecte pentru angajati, parteneri si clienti

Agentia de publicitate Smart Gifts Adv incurajeaza companiile sa investeasca in agende si calendare personalizate, pe care sa le ofere la finele anului partenerilor sai alaturi de alte obiecte promotionale. Pot fi oferite ca recompense pentru fidelitatea lor sau pot fi utilizate in scopuri publicitare.

Publicitatea este ramura de industrie care iti aduce cei mai mari clienti! Investeste in obiecte promotionale personalizabile, daca ai planuri mari pentru afacerea ta. O diversitate de produse promotionale iti sta la dispozitie acum si pe site-ul www.promotionaleromania.ro.

Despre Smart Gifts Adv SRL

Smart Gifts Adv si-a inceput activitatea in 2009 avand ca principal obiect de activitate importul si dstributia de obiecte promotionale personalizabile. Compania si-a dezvoltat colaborari cu cei mai mari furnizori internationali de produse promotionale, cat si cu fabrici specializate in realizarea de produse destinate pietei publicitare. Astfel, in 2012, compania propune clientilor sai peste 10.000 de produse de calitate intr-o gama variata.

Follow smartgifts:

Despre Smart Gifts Adv SRL Smart Gifts Adv si-a inceput activitatea in 2009 avand ca principal obiect de activitate importul si dstributia de obiecte promotionale personalizabile. Compania si-a dezvoltat colaborari cu cei mai mari furnizori internationali de produse promotionale, cat si cu fabrici specializate in realizarea de produse destinate pietei publicitare. Astfel, in 2012, compania propune clientilor sai peste 10.000 de produse de calitate intr-o gama variata. hosting suspendat http://www.promotionaleromania.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *