SmartAdLive – Aplicatia care revolutioneaza conceptul de publicitate pe terminale mobile

posted in: Internet | 0

In premiera mondiala, un Start-up romanesc a dezvoltat o aplicatie care revolutioneaza piata de publicitate pe terminale mobile. Daca pana in prezent, numarul de solutii concrete de publicitate in aceste medii a fost aproape inexistent, incepand din acest an companiile au la indemana un nou instrument prin care se pot adresa unui public targetat. SmartAdLive este singura solutie reala care livreaza publicitate targetata pe terminale mobile la nivel mondial.

SmartAdLive este o aplicatie care livreaza intr-un mod total permisiv reclamele catre un public targetat. Target-area se poate face in functie de mai multe criterii cum ar fi: sex, varsta, locatie (rezidenta, geolocatie ), hobby-uri, obiceiuri, interese de turism, preferinte culinare, preferinte shopping, studii, familie, ocupatie, nivel de trai plus alte informatii care pot ajuta la o targetare eficienta. Nivelul de securitate al aplicatiei este extrem de mare, datele utilizatorilor fiind pastrate in siguranta deplina. Compania care detine drepturile de administrare ale aplicatiei SmartAdLive este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dezvoltatea aplicatiei vine ca o solutie fireasca a cererii din ce in ce mai mari de publicitate la nivelul dispozitivelor mobile (smartphone-uri, tablete, etc) datorita numarului din ce in ce mai mare al utilizatorilor care folosesc aceste medii. Telefonul mobil este cel mai folosit device in viata de zi cu zi, practic media de utilizare a unui smartphone sau tableta fiind de 2 ore si 21 de minute zilnic pentru un utilizator. S-a demonstrat ca 50 % dintre utilizatorii de smartphone-uri folosesc aceste dispozitive pentru a accesa internetul. De asemenea, 67 % dintre cei care vad o reclama pe un dispozitiv mobil viziteaza site-ul comerciantului, 37 % contacteaza telefonic comerciantul, iar 52 % dintre ei ajung sa viziteze magazinul fizic al comerciantului daca acesta este locat in proximitatea lui. De asemenea, utilizatorii care acceseaza site-urile companiilor conduc la o rata de conversie cu mult mai mare fata de orice alte medii.

Concluzionand, dorinta fiecarei companii este de a ajunge cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient la utilizatorii terminalelor mobile. Ca un raspuns la nevoia de mai sus, solutia vine de la SmartAdLive, o aplicatie care revolutioneaza conceptul de mobile advertising. Aplicatia are in spate un sistem extrem de complex care asigura eficienta maxima, mii de ore de testare si reprezinta rezultatul muncii unui numar de 45 de programatori si designeri.

Practic aplicatia SmartAdLive se bazeaza pe afisarea reclamei unei companii, direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei unui utilizator atunci cand acesta este apelat sau primeste un SMS. Utilizatorul are posibilitatea de a vizita website-ul companiei, de a distribui reclama acesteia pe diferite retele sociale printr-un simplu click, are posibilitatea de a apela telefonic compania sau de a fi directionat spre sediul sau afacerea companiei. Utilizatorul poate salva oferta (in cazul unui voucher sau a unui cupon) pentru o folosire sau distribuire ulterioara pe retelel sociale.

Aplicatia este disponibila pentru terminalele care folosesc sistemul de operare Android, sistem care a trecut de o cota de piata de peste 75 % in 2013. Vestea buna este ca utilizatorii de iOS pot beneficia de avantajele acestei aplicatii in curand, compania urmand sa lanseze in viitorul apropiat o varianta similara si pentru iPhone sau alte dispozitive care folosesc iOS.

Aplicatia SmartAdLive ofera beneficii foarte importante cum ar fi: afisare full screen, calitate HD, 199% garantia vizualizarii reclamei, posibilitatea ca utilizatorul sa revina asupra reclamei. Un alt beneficiu foarte important oferit de SmartAdLive este ca permite livrarea mesajului publicitar instant pe displayul utilizatorului. Mesajul publicitar ajunge la cine trebuie, atunci cand trebuie si unde trebuie. Companiile care vor folosi aplicatia SmartAdLive pot beneficia de un instrument care promite recuperarea rapida a investitiilor.

Aplicatia este disponibila in Google Play la adresa: https://play.google.com/store/search?q=smartadlive&hl=ro
Pentru mai multe informatii : www.smartadlive.com / www.smartadlive.ro
Pentru contracte de publicitate puteti contacta agentia Target Web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *