SportsMag.ro – Magazin online haine de firma

posted in: Cumparaturi | 0

Iarna anului 2012 a adus pe piata romaneasca un nou magazin online de haine.

Puteti alege din peste 40.000 produse. Imbracaminte impecabila si ieftina, incaltaminte de firma, accesorii sport moderne importate din austria, iatalia si madagascar si produse outdoor. Avem haine pentru toate sezoanele, toamna, iarna, primavara, vara.

Peste 300 branduri internationale si locale foarte cunoscute precum Nike, Puma, Adidas, Lonsdale, Miss Fiori, Kello Kitty. Pe langa acestea avem pentru dumneavoastra si branduri in premiera in Romania, precum Kangol, Golddigga, Everlast si multe altele.

Departamentul de relatii cu clientii al firmei noastre este mereu pregatit special pentru a va ajuta in alegerea produsului, marimii si oricarei alte informatii, cat si in asistarea plasarii comenzii online sau telefonice. Se ofera detalii exacte referitor la specificatiile produselor noastre cat si a altor aspecte despre care aveti nelamurir in domeniul comertului online.

Asadar va lasam pe dumneavoastra sa va dati cu parerea despre produsele noastre de pe minunatul magazin online de sport si articole sportive  www.sportsmag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *