Sporturi in Predeal

posted in: Vacante | 0

Fotbalul este unul dintre cele mai mpopulare sporturi din Romania. Indiferent de varsta, meciurile de fotbal sunt un mijloc comun de socializare si relaxare.

Sport la Predeal: fotbal pe zapadaPracticarea fotbalului pentru relaxare mai este populara printre romani?

Plecand de la aceasta idee, vila Evergreen din Predeal a construit un mini teren de fotbal unde acest sport poate fi practicat in cele mai bune conditii.

Terenul este situat la marginea padurii de brazi.

Personalul vilei pune la dispozitie gratuit pentru clientii vilei mingea atat de necesara acestui sport rege.

Numarul persoanelor care au profitat de aceasta facilitate gratuita pusa la dispozitia lor este limitat. Cel mai frecvent poti intalni parinti si copiii care se joaca cateva minute pe acest teren pentru placerea celor mici.

Echipele organizate lipsesc cu desavarsire. Foarte rar se poate urmari un meci de fotbal intre doua echipe care cauta golul si victoria.

Unul dintre motive poate fi lipsa timpului. Turistul grabit, dupa ce a evadat din aglomeratoia urbana, prefera relaxarea pasiva. Dupa luni intregi de munca sustinuta, sanatatea psihica are proritate in fata sanatatii fizice.

In Predeal se poate respira un aer puternic ozonat, un adevarat pansament pentru plamanii obositi de aerul poluat al oraselor.

Statiunea climaterica Predeal este situate la 1033 m, fiind locul perfect pentru o vacantae activa in mijlocul naturii. Se crede ca aerul puternic ozonat are un efect de curatare asupra organismului, precum in natura, unde ozonul curata apele de poluanti.

Poate ca pe viitor, turistii vor pune din nou accent pe miscare.

Beneficiile sportului in natura nu trebuie ignorate: eliminarea caloriilor excedentare, scaderea riscului bolilor cardiovasculare si afectiunilor respiratorii, imbunatatirea tonusului muscular sau imbunatatirea starii de spirit.

Pentru iubitorii de sporturi la munte, prin parteneriat cu Fun Park Predeal, la cativa metrii de vila se pot practica atat sporturi de vara (ciclism, tubbing, tiroliana, trasee montane) alaturi de cunoscutele sporturi de specifice Predealului.

Despre Vila Evergreen:

Evergreen este o vila montana clasificata la patru stele, specializata in vacante la munte pentru familiile cu copii. Alaturi de cazare Predeal, ofera o terasa superba alaturi de unul dintre cele mai apreciate restaurante din zona unde puteti lua masa dupa o un meci de fotbal antrenant.

Follow Vila Evergreen Predeal:

Vila Evergreen din localitatea Predeal este o unitate de cazare la munte ideala pentru familiile cu copii. Localizata in zona turistica Predeal-Valea Prahovei, ofera concedii de neuitat de primavara pana iarna, alaturi de servicii independente de organizare nunti si botezuri, traininguri si zile de nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *