Spune-mi ce lenjerie intima porti, ca sa-ti spun cat de sanatoasa esti

posted in: Sanatate | 0

Cand isi aleg lenjeria intima, femeile sunt interesate mai mult de cat de bine arata in ea si prea putin de materialul din care aceasta este realizata.

Din pacate, alegerea unei lenjerii intime dintr-un material neprietenos cu pielea poate duce la infectii genitale, de multe ori destul de grave, spun ginecologii.

Insa, avem o veste buna pentru voi. Exista un brand care s-a gandit atat la frumusete, cat si la sanatate. Diamond by Adesgo a creat o linie de lenjerie intima din bumbac organic, care este 100% natural si datorita acestei proprietati este non alergenic. Aceste articolele de lenjerie intima sunt extrem de moi si nu streseaza pielea. In plus, aceasta textura permite o buna aerisire. Iar beneficiile acestor articole de lenjerie intima nu se opresc aici. E bine de stiut ca absorb si elimina umezeala corpului cu usurinta.

Totodata, medicii spun despre bumbacul organic ca este singurul material indicat persoanelor care sufera de infectii ale aparatului genital sau care sunt predispuse inspre astfel de afectiuni.
Sanatatea ar trebui sa fie cea mai importanta, iar Diamond by Adesgo promoveaza acest lucru prin produsele pe care le comercializeaza. Daca si pentru tine este important acest aspect, mergi pe mana lor si vei avea o lenjerie intima care iti va pune in valoare toate formele, fara a te pune vreo secunda in pericol.

Adesgo a fost infiintat in 1926 de germanul Arthur Drechsler, in scurt timp devenind cel mai mare producator de dresuri de dama din Romania, astazi cu o capacitate de productie de peste un milion perechi pe luna, fiind practic cel mai vandut ciorap romanesc in tara si in afara ei. In total, peste 80% din productia Adesgo ajunge la export.

Compania are peste 200 angajati si o cifra de afaceri de 14.5 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *