Spune-ne ce dresuri porti, ca sa-ti spunem cine esti

posted in: Moda | 0

Ne zugravim imaginea de sine privind in oglinda sau ascultand parerile celor din jur. Insa nu in toate cazurile oglinda sau prietenii iti pot oferi o parere obiectiva. Personalitatea ta e un aspect complex si te reprezinta nu doar in relatiile cu cei dragi, ci in tot ceea ce faci, de la garderoba pana la pozitia in care dormi. Tu esti TU si iti completezi continuu bagajul de cunostinte ”upgradandu-ti” personalitatea pe masura ce faci lucruri noi si creandu-ti un stil propriu care vorbeste despre tine.
Inclusiv alegerea dresurilor poate sa-ti contureze personalitatea. De exemplu, preferi rochiile clasice care subliniaza feminitatea si eleganta alaturi de dresurile fine si aproape invizibile Diamod by Adesgo? Ei bine, aici ”tradezi” o personalitate usor romantica, esti mandra de feminitatea pe care o emani, nu iti este teama sa-ti afisezi frumusetea picioarelor si esti gata oricand sa accepti provocari noi. Faptul ca alegi dresurile fine si le asortezi rochiilor tale denota eleganta – practic, esti atenta la imaginea ta si nu lasi micile imperfectiuni sa-ti umbreasca atitudinea pozitiva.
Sau poate preferi dresurile Active French – cu varful decupat? Asta spune despre tine ca esti perfectionista dar ca ai, totusi, o latura rebela pe care ti-o incurajezi permanent. Faptul ca porti aceste dresuri denota perfectionismul care te indeamna sa arati mereu ingrijita, deşi nu iti este teama sa indraznesti sa porti ceva… altfel.
Daca optezi mai mult pentru sosete, e limpede ca abordezi un stil profi si ca iti place sa conduci. Un deux piece alcatuit dintr-un sacou si un pantalon elegant, alaturi de sosetele Diamond by Adesgo din gama office, vor impune mereu respect, denotand o personalitate puternica si hotarata, care nu trece neremarcata de catre cei din jur.
Iar daca optezi de cele mai multe ori pentru dresurile pastel din gama Diamond by Adesgo Colour Chic, transmiti o personalitate calda, mereu jucausa si cu accente libertine. Dresurile colorate iti completeaza perfect tinutele cu accente boho-chic si te zugravesc ca pe un spirit liber, gata oricand sa cucereşti lumea.
Oricare ar fi stilul sau personalitatea TA, nu-ti fie teama sa te exprimi si sa te lasi admirata. Femeile sunt complexe – personalitatea lor de ce n-ar fi la fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *