Steroizi orali pentru definirea musculaturii

posted in: Sanatate | 0

Asa cum bine se stie, steroizii se impart in doua categorii, acestia fiind injectabili cat si orali.

Absorbtia de catre organism este mult mai rapida in cazul steroizilor administrati pe cale injectabila insa unele persoane prefera varianta de administrare pe cale orala din diferite motive: frica de ace, riscul bolilor precum HIV sau chiar si lipsa de informare in unele cazuri.

Chiar daca ciclurile cu steroizi orali sunt mai scumpe decat cele injectabile asta nu inseamna ca nu exista si rezultate. Intradevar rezultatele pot aparea mai greu insa exista unele exceptii de steroizi cum ar fi Danabol, Anavar sau Turanabol.

 In cazul definirii musculare rezultatele vor fi inferioare fata de administrarea injectabila, cura fiind una destul de scumpa cu rezultate multumitoare.

Primobolanul oral este acel steroid destinat persoanelor care isi doresc sa puna cateva kilograme de masa musculara curata si de calitate.

Primobolan are un efect anndrogenic foarte mic la administrarea lui neavand loc cresterea rapida a masei musculare si a fortei, fiind administrat astfel o perioada lunga de timp, masa musculara fiind una de calitate ea pastrandu-se si dupa incetarea administrarii de Primobolan.

O particularitate deosebita o consta faptul ca acesta contribuie la arderea grasimilor fiind utilizat de catre culturistii profesionisti in timpul dietelor de definire fiind unul dintre putinii steroizi care construieste masa musculara si cu un aport proteic si caloric slab.

O alta trasatura mai putin cunoscuta este aceea de intarire a sistemului imunitar fiind folosit si in cazul pacientilor bolnavi de SIDA .

Varianta injectabila are o eficienta mai mare decat cea orala insa in cazul administrarii orale aceasta nu este toxica pentru ficat atat timp cat nu este in doza mare.

Este un steroid bland fiind conceput intial pentr tratarea femeilor si copiilor asa ca efectele secundare precum acneea, caderea parului si tenul uleios pot fi tinute sub control. In cazului sau ginecomastia si retentia de apa nu exista iar efecetele secundare cauzate de estrogen sunt imposbile.

 

Winstronul Oral este un steroid apreciat care este de obicei utilizat in combinatie cu alti steroizi.

Winstron este un steroid folosit cu precadere in ciclurile de definire si striere foarte rar fiind folosit si in ciclurile de acumulare de masa musculara.

Din punct de vedere medical este util pentru tratarea osteoporozei fiind folosit si in cazul copiilor cu deficiente de crestere.

In general este un steroid bland folosit atat de barbati cat si de femei, fiind considerat un steroid eficient pentru imbunatatirea performantelor fizice fara cresterea masei musculare.

Winstrol da un aspect dur si uscat muschilor fiind ideal inainte de concursuri acesta nu doar prevenind retentia apei din organism chair eliminand-o intr-o oarrecare masura.

Este favorzat de catre sportivii de performanta, winstrolul crescand rapid forta si puterea fara a creste greutatea sau masa musculara.

Efectele secundare pot fi diferite in functie de genetica fiecaruia insa efectele estrogenice sunt imposibile, necauzand ginecomastie si retentia de apa.

Poate cauza insa acnee si caderea parului dar in special cei dispusi genetic, la femei putand cauza virilizarea.

Asupra ficatului pot aparea efecte nedorite fiind toxic pentru ficat astfel ciclurile nu ar trebui sa depasesca 6 saptamani.

Si productia de testosteron a organismului poate fi afectata la finalul curei ca si in cazul majoritatea steroizilor fiind nevoie de o terapie post ciclu.

In consecinta steroizii administrati oral pot aduce rezultatea atat in acumularea de masa cat si in procesul de definire musculara, procesul fiind mai lent insa decat in cazul administrarii pe cale injectabila.

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *