Stii care sunt cele mai comune categorii de bancuri ?

posted in: Umor | 0

Sfera in care se incadreaza cele mai multe dintre bancuri este una foarte larga. Pe internet se gasesc nu sute, ci mii de bancuri diferite. Acestea au ca personaje principale diferiti actori care starnesc rasul celor care le citesc si insenineaza oricui ziua.

In primul rand, exista bancuri tari, bancuri cu Bula. Acest personaj a devenit deja unul celebru in randul a numeroase bancuri si pare a fi omniprezent. Hazliu, deochiat sau chiar rautacios, Bula ia mai multe forme, in functie de acele bancuri in care apare. Pe langa el, exista insa si alte bancuri tari. Pe internet vei putea gasi bancuri cu albanezi sau bancuri tari cu Alinuta. Poate ca Alinuta este prietena lui Bula, dar nimeni nu vrea sa o spuna cu voce tare. Ei bine, in acele bancuri tari in care apare Alinuta, glumele sunt aproximativ aceleasi ca in bancurile cu Bula, motiv pentru care o putem considera, foarte bine pe aceasta ca fiind partea feminina a lui Bula. Mai apoi, exista foarte multe bancuri tari cu animale. Indiferent ca e vorba de iepuras, ursi, broscute sau zebre, animalele s-au dovedit a fi foarte amuzante atunci cand sunt incluse in bancuri tari.

Pentru aceia care tin partea barbatilor sau partea femeilor, bancurile indicate sunt acelea in care exista ori unii ori altii. Betivii nu s-au lasat mai prejos, asa ca pe langa faptul ca se gasesc in mai toate barurile din toate orasele, au inceput sa apara si in bancuri tari cu betivi. La o simpla cautare pe google de tipul “bancuri tari cu betivi”, vei descoperi si o alta fatada a acestora. Chiar daca suna sangeros, canibalii au fost inclusi si ei in cele mai bune bancuri. Nu toata lumea prefera aceste bancuri, dar ele exista si nu de putine ori au starnit rasul celor care le-au auzit sau le-au citit. Alte doua personaje interesante care apar in glume tari sunt Ion si Maria. Acestia au avut parte, de-a lungul timpului de foarte multe situatii amuzante care au conturat, cel putin zambete pe chipurile oamenilor.

Doctorii s-au infiltrat si ei in randul bancurilor. Sa fie oare pentru ca pacientii sunt nemultumiti? Chiar daca unii ar considera ca e vorba de discriminare, pe internet exista si bancuri tari cu homosexuali sau bancuri care privesc justitia si modul in care aceasta se aplica atat in Romania, cat si in alta parte. Lista poate continua, intrucat ea este foarte lunga. Printre personajele din bancuri tari se mai numara militarii, moldovenii, ardeleni, oltenii, nebunii, negri, dar si pescarii si vanatorii. Tigani, tarani, viagra, ungurii, scolile, somalezii, scotienii sau localurile sunt alte cateva dintre tintele din acele bancuri tari pe care oricine le poate gasi pe internet.

Fiecare persoana care doreste sa se amuze si va cauta pe internet bancuri isi va alege acele bancuri tari care i se par mai interesante si mai hazlii. Unii citesc bancuri cu Bula, iar altii le prefera pe cele cu Alinuta. Chuck Norris este si el foarte popular in randul acestor bancuri tari, iar oamenii au inceput deja sa-si faca propriile bancuri cu acesta.

Autor: Calin Adrian. ParteaBuna.ro este locul unde iti antrenezi gandirea pozitiva, locul unde esti provocat sa descoperi ca in absolut orice situatie existe cel putin o parte buna. E un site care isi propune sa te binedispuna, si cu situatii reale dar si cu bancuri tari pentru zambete garantate.

Leave a Reply