Categorii
Istorie

Razboiul cel mare putin mai altfel

In foarte multe locuri se poate citi despre faptul ca exista un grup ascuns de persoane pe lumea asta care conduce intregul glob sau altfel spus un grup care are capacitatea de a manipula tarile si guvernele globului.

E interesant acest lucru ! Si mai mult decat atat, exista si cateva dovezi palpabile despre existenta si despre activitatea acestui grup. Dar inainte de a descrie mai pe larg aceste dovezi haideti sa facem o cunostinta mai apropiata cu acest grup.

Ei sunt botezati sub diferite forme, cea mai populara si cea mai cunoscuta denumire de a lor fiind: Illuminati. Insa eu personal cred ca este mult mai important activitatea lor decat numele lor. Care sunt obiectivele lor ? Ce le motiveaza in activitatea lor ? Bani si puterea ! S-a dovedit de mai multe ori ca acest grup ascuns are interese economice de proportii si s-a dovedit si faptul ca membri acestei grupari pot fi identificati in cadrul fiecarui grup social. Astfel putem intalni printre ei artisti, oameni de afaceri, savanti, politicieni, etc. De asemenea a fost observat si faptul ca aceste persoane sunt interesati practic de orice lucru care poate genera bani multi pentru ei, sunt interesati practic de fiecare afacere indiferent care ar fi acela, in acest context poate fi vorba chiar si despre o companie de inchirieri masini sau despre o fabrica de pantofi.

In primele cuvinte de ale mele v-am promis dovezi palpabile ! Iata ! Se poate citi foarte mult despre influenta acestui grup asupra celui de-al doilea razboi mondial. Multi care au studiat mai aprofundat aceasta legatura sustin ca chiar acest grup a provocat marele razboi si ca acest grup a manipulat de la inceput pana la sfarsit toate evenimentele si toate capitolele razboiului ! Dupa cum bine stim in anul 1939 Germania ataca Polonia iar peste putin timp Polonia este atacat si de catre Uniunea Sovietica. In urma acestor evenimente Franta si Anglia ca aliati ai Poloniei declara razboi Germaniei insa nu declara razboi Uniunii Sovietice. Chiar din contra rusii sunt ajutati cu armamente precum si cu alte materiale similare pe tot intervalul razboiului mai ales de catre Anglia si de catre Statele Unite. In aceste conditii cred ca putem sa punem urmatoarea intrebare: de ce atacul rusilor impotriva Poloniei era un atac legitim ?

Multi care au studiat aceasta intrebare au ajuns la urmatoarele concluzii. Grupul ascuns a dorit sa domine lumea, iar fascismul si comunismul reprezentau un pericol pentru planurile lor. Astfel au ghicit un plan conform caruia cele doua forte extremiste vor nimicii unul pe altul, in mod reciproc, in final ramanand pe picioare doar adeptii capitalismului. Si asa s-a si intamplat ! Se spune ca Hitler si Stalin erau manipulati in sensul sa fie de acord cu acel pact Ribbentrop-Molotov in care Polonia era imparita intre cele doua puteri. Era nevoie de acest lucru ca cele doua mari puteti sa dispuna de o granita comuna, care va ajuta in mare masura declansarea unui conflict armat intre cei doi. Si ce s-a intamplat dupa aceste evenimente ? Fascismul a disparut aproape in totalitate in timpul razboiului iar comunismul a mai trait cateva decenii dar intotdeauna a fost slab si dupa cum putem observa devine din ce in ce mai slab si in zilele noastre in tarile in care mai domina ideologiile socialiste.

Eu nu ma consider mare istoric dar tin sa subliniez ca daca cineva va studia cu o atentie sporita evenimentele celui de-al doilea razboi mondial poate identifica si mai multe dovezi care atesta activitatea si existenta acestui grup ascuns. Pe mine personal ma sperie faptul ca nimeni pe lumea asta nu poate dormi linistit din cauza acestui grup. Cum am precizat si la inceput, practic toata lumea poate fi o tinta al acestui grup indiferent ca este vorba despre un manager al unei companii de inchirieri masini sau ca este vorba despre un manager al unei fabrici de pantofi. Cred ca am putea formula multe intrebari care ar avea rolul de a identifica viitorul sau mai exact spus viitorul omenirii, al vietii de pe planeta noastra, dar sunt ferm convins ca noi, oamenii de rand, nu vom gasi niciodata raspunsuri la aceste intrebari !