Stil Natural – cosmetice naturale grecesti cu ulei de masline

posted in: Comert electronic | 0

Olive Beauty MediCare – Pentru femei și bărbați care îşi doresc să trăiască aproape de natură – cosmetice naturale propuse de www.stilnatural.ro

Olive Beauty MediCare este o gamă completă de cosmetice naturale, de înaltă calitate, realizate din ingrediente ce provin exclusiv din ulei de măsline și plante originare din Creta.

Nivelul ridicat al ingredientelor de origine naturală din produse (până la 100%) asigură caracteristici benefice şi revitalizante, în timp ce oferă corpului o senzaţie de relaxare şi întinerire.

Uleiul de măsline are o concentraţie ridicată de antioxidanţi şi vitamine, care au abilitatea naturală de a stimula reînnoirea celulelor alterate şi de a face pielea mai sănătoasă şi mai catifelată. Acesta reduce apariţia ridurilor, ajută la reconstrucţia pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire celulară.

În gama selectă a uleiurilor de plante, uleiul de măsline este cel mai bogat în acizi graşi Omega-3, renumiţi pentru proprietăţile lor anti-inflamatorii, care protejează pielea şi ajută la calmarea iritaţiilor. Acesta este, de asemenea, benefic pentru păr, deoarece este bogat în vitaminele A şi E şi în polifenoli. El hrăneşte şi hidratează părul şi scalpul, ajută la repararea vârfurilor firelor de păr şi oferă strălucire şi elasticitate.

Produsele cosmetice din gama Olive Beauty MediCare prezintă următoarele caracteristici:
– nu conţin conservanţi sau alte ingrediente (precum parabeni, uleiuri minerale, silicon sau SLS, SLES) susceptibile de a cauza reacţii nedorite ale pielii;
– nu sunt testate pe animale;
– sunt testate dermatologic pentru posibile reacţii adverse ale pielii;
– sunt produse în Grecia şi calitatea lor este monitorizată şi testată la fiecare lot de producţie;
– au fost notificate la Uniunea Europeană şi Asociaţia Naţională de Medicină din Grecia;
– sunt certificate ISO 9001: 2008 şi ISO 22000: 2005, atât pentru calitatea materiilor prime, cât şi pentru procesul de producţie.

Vă invităm să descoperiţi aceste produse pe www.stilnatural.ro, locul în care veţi găsi şi multe alte informaţii interesante despre cosmeticele naturale cu ulei de măsline şi despre flora insulei Creta.

Follow StilNatural:

Cosmetice naturale grecesti, cu ulei de masline, fabricate cu ingrediente originare din insula Creta.http://www.stilnatural.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *