Straluceste ca un diamant! O noua tehnica de peeling pentru pielea ta pretioasa.

posted in: Lifestyle, Sanatate | 0

Diamantele sunt „cele mai bune prietene ale unei femei” dar nu doar pentru ca ne infrumuseteaza bijuteriile, diamantele sunt folosite cu succes si in industria cosmetica!

Peeling-ul cu diamante (microdermoabraziunea) reduce semnele de imbatranire precum ridurile fine, linile de expresie, reda elasticitatea pielii, amelioreaza semnele produse de acnee si pigmentarile pielii. Peeling-ul cu diamant elimina straturile epidermei intr-o maniera controlata, fara a traumatiza pielea fiind astfel folosita in orice zona sensibila.

Ce este peeling-ul (microdermoabraziunea) cu diamante?

Microdermoabraziunea cu diamante (peeling-ul cu diamante) inlocueste fascicolul de microcristale cu un cap cu diamant. Aceste capete sunt de diverse tipuri si marimi fiind utilizate in functie de tipul pielii si adancimii de remodelare.

Multi dintre profesionistii din industria cosmetica prefera capul de diamant natural deoarece este mult mai usor de manevrat si nu irita pielea (mineralele naturale nu sunt susceptibile de a crea reactii adverse in contact cu pielea).

Regenerarea celulara naturala se produce in mai putin de o luna in majoritatea cazurilor.
Odata cu inaintarea in varsta, pielea imbatraneste in mod natural, dar un accelerator al acestui proces este expunerea la razele solare, care determina fotoimbatranirea.
Posibilitatea de alege tipul de diamant folosit ofera mai multa adaptabilitate tratamentului. Sterilizarea lor se face cu ajutorul alocoolului, aburului sau razelor UV.

Datorita beneficiilor cristalelor demonstrate in cadrul procesului traditional de microdermoabraziune, cercetatorii au combinat eficienta cu tehnologia si au au oferit o tehnologie noua de microdermoabraziune cu diamante si cristale organice.

estetikmed.ro

Pentru rezervari
Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Email: office@estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *