Strategia de optimizare a site-ului tau incepe cu auditul SEO

posted in: Optimizare SEO | 0

Daca te-ai hotarat sa apelezi la serviciile unor specialisti SEO pentru a-ti face cunoscuta afacerea, trebuie sa stii ca primul pas pe care il veti parcurge impreuna este efectuarea unui audit SEO.

Este esential ca un expert ce cunoaste foarte bine mecanismele Google sa faca o analiza a site-ului din acest punct de vedere.

Inainte de gandirea si implementarea unei strategii trebuie intotdeauna sa facem o analiza pentru a sti de la ce pornim. Asadar, specialistii in optimizarea site-urilor vor realiza un audit SEO prin care vor pune sub lupa fiecare aspect al site-ului, pornind de la design, tercand prin continut si ajungand la codul sau.

Doar dupa o astfel de analiza, ei iti vor putea face recomandarile potrivite in ceea ce priveste cresterea page-rank-ului site-ului tau. Exista puncte comune cand vine vorba despre optimizarea web, insa lucrurile stau diferit in functie de profilul site-ului si de investitia initiala, astfel ca efectuarea unui audit SEO este absolut necesara inainte de a gandi o strategie SEO si pentru a ne stabili targeturile.

Cum se realizeaza un audit SEO

Pentru ca este un pas de baza in realizarea unui plan de optimizare web ar trebui sa apelezi la specialisti SEO cu experienta in domeniu care sa realizeze auditul SEO al site-ului tau si care sa-ti dea cat mai multe informatii legate de aceste aspecte. Pentru a cladi o strategie eficienta trebuie sa ai la dispozitie toate datele legate de site.

Auditul SEO se face cu ajutorul unor tool-uri destinate acestei analize, insa experienta profesionala a specialistilor care lucreaza la el este extrem de importanta.

De altfel, in auditul SEO nu se specifica datele curente ale site-ului, ci si recomandarile pentru aducerea lui la standardele impuse de motoarele de cautare cele mai importante, in speta Google.  Este o etapa extrem de importanta si trebuie tratata cu foarte multa seriozitate deoarece un audit SEO bine realizat iti poate aduce rezultate foarte bune, care se vor reflecta in mod automat si in veniturile tale.

http://riders.ro/optimizare-seo-site-web-noutati-articole/

Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *