Suflete pereche – serial indian

posted in: Film | 0

Suflete Pereche – serial indian

Iata ca incet, incet serialul indian Suflete Pereche pune stapanire si pe Romania. Productia este difuzata în India de trei ani, a fost multipremiata si a depasit episodul 700.

Se pare ca din ce in ce mai multi romani sunt captati de acest serial si urmaresc online toate episoadele din serialul Suflete Pereche care reprezinta povestea a doi tineri care se cunosc si se îndragostesc la prima vedere.

Ea este fiica ideala, gata sa-si sacrifice fericirea pentru a fi pe plac familiei deloc înstarite: renunta la scoala pentru a-si îngriji surorile mai mici, face curat în casa si e gata sa accepte sotul selectat de mama ei iar el provine tot dintr-o familie saraca, locuieste cu mama, tatal si fratele vitreg si e singurul care întretine familia.

Dupa nunta, tinerii au de înfruntat dusmania celor din jur si intrigile de familie: Archana încearca sa câstige afectiunea socrilor ei, iar lipsa banilor îi afecteaza pe cei doi soti. La scurt timp dupa casatorie Archana afla ca a fost mintita, asa ca refuza sa-i ramana alaturi proaspatului sau sot.

Povestea se complica foarte tare la un moment dat, cand Manav are un accident de masina, in urma caruia va sta despartit de iubita sa aproape patru ani. In aceasta perioada, viata lui Manav se schimba complet, el ajunge un om de afaceri foarte bogat, insa, din pacate, acest lucru ii schimba si caracterul. Desi inca o iubeste pe Archana, el devine oarecum inabordabil, dandu-si importanta cu noul sau statut si fiind, brusc, foarte ocupat si disperat sa faca bani. Insa Archana il iarta, si, dupa foarte multe intamplari, unele mai triste decat altele, dar si in ciuda tuturor piedicilor, dragostea dintre cei doi va invinge si, in final, ii va reuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *