Sunt in top 10 Google deci exist

posted in: Internet | 0

In aceste zile, acum mai mult ca niciodata, cada esti prezent in Goolge inseamna ca existi. Si cand zic aceasta nu ma refer sa fie site-ul tau indexat si sa apara pe pagina 35 atunci cand cauti cuvantul cheie principal pe care vrei sa-l targetezi si pe care vrei sa cresti. Ma refer sa apari pe prima pagina pe acel sau acele cuvinte cheie, intre primele pozitii, daca nu chiar pe prima sau daca nu macar in top 5. In romania google-ul este folosit de peste 95% dintre persoane, ceea ce inseamna ca pentru promovarea afacerii tale sau a websiteului , clasarea printre primele pozitii este esentiala daca nu vitala.

Partea mai dificila este pozitionarea in top 5, in conditiile in care ai de concurat cu zeci, sute sau chiar mii de alte site-uri neve cu vechime si autori tate in domeniu care vor sa fie si ele primele pentru aceleasi cautari ca si websiteul tau. Vestea proasta e ca nu sunt decat 10 locuri in prima pagina pe google, iar daca nu esti acolo, pierzi peste 80% din trafic. Iar singura solutie care iti ramane este sa-ti optimizezi si sa-ti promovezi site-ul, iar daca nu stii cum se face sau nu ai timp sau ai incercat asi rezultatele nu au fost pe masura nu ramane decat sa apelezi ce cai care stiu cun se face o optimizare site sau o promovare site

Una dintre tehnicile de promovare foarte eficiente, destul de noua la noi in romania, o reprezinta link wheel. Practic, aceasta este o tehnica care permite crearea unui backlinkuri catre siteul tau de pe domenii cu autori tate si PR mare pe root, back link-uri care sunt suntinute de catre alte back link-uri ce transfera autoritate acestora din urma. Avantajul principal este acela ca poti obtine foarte usor backlink-uri spre pagini interne ale site-ului tau, si in plus, poti pune ca anchor text exact cuvintele cheie care te intereseaza, pentru care vrei sa-ti promovezi site-ul.

Aceste backlink-uri sunt si mult mai bune ca altele din punct de vedere calitativ, deoarece sunt backlink-uri contextuale, se afla pe o pagina al carei topic este acelasi cul site-ului tau, ceea ce face ca aceste backlinkuri sa te ajute foarte mult in urcarea in motoarele de cautare beneficiid astfel de o promovare site mult mai eficienta.

Bineinteles, pe langa asta, ar mai fi si alte beneficii, precum posibilitatea de a obtine trafic de calitate, deoarece persoanele care citesc articolele respective, daca le place ce-ai scris, vor intra pe site-ul tau pentru a afla mai multe detalii. Ar mai fi si brandingul si dezvoltarea prezentei online, insa sincer, cred ca cel mai important este beneficiul seo pe care il ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *