Sunt mandra de gradina mea

posted in: Gradina | 0

Iarna incet, incet ne paraseste, iar primavara se apropie cu pasi repezi si trebuie sa ne pregatim pentru amenajarea si intretinerea gradinii.

Aceste servicii e recomandat sa fie facute cu ajutorul unor specialisti. O astfel de echipa dedicata si pasionata in acest domeniu este cea de la http://gradinicluj.ro/.

Am colaborat anul trecut si am fost foarte multumiti, de tot pachetul oferit de ei, incepand de la servicii pana la membrii echipei care sunt cu totii foarte deschisi si foarte bine pregatiti in domeniu.

In curtea noastra de 1500 de mp ei au creat un covor verde din rulouri de gazon, au plantat un gard viu din lemn cainesc pe care mi l-au admirat și vecinii, pentru că a rămas tot timpul verde. Ca si arbori au plantat brad argintiu, tisa si thuja, deoarece am vrut sa avem o gradina verde chiar si iarna. Iazul construit de cei de la Gradini Cluj este atractia gradinii. Se integreaza perfect in peisaj , toate elementele folosite la constuctia iazului sunt naturale iar crapii japonezi ii dau o pata de culoare si iti incanta privirile.

Ce să vă mai spun, că sunt tare mândră de grădina care ei mi-au făcut-o exact așa cum am visat-o cândva, devenind oaza noastră de relaxare.

Am văzut în echipa lor multă pasiune în tot ceea ce fac, pentru ca noi să ne simțim bine acasă, după o zi de muncă istovitoare.
Vreau sa le multumesc si sa ii felicit prin intermediul dumneavoastra deoarece chiar merita toate laudele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *