SuperLoterii, un site care va poate face milionari

posted in: Marketing | 0

SuperLoterii.com este un serviciu de vanzare bilete online la cele mai mari loterii din lume.

Infiintat acum aproape un deceniu, SuperLoterii.com s-a distins ca fiind cel mai sigur și cel mai de incredere serviciu de cumpărare de bilete online.

Oriunde ai fi, poti juca online la 12 dintre cele mai mari loterii din lume si anume la Euromillions, USA Powerball, USA MegaMillions, France Lotto, OzLotto, OzPowerball, UKLotto, ElGordo, SuperEnaLotto, EuroJackpot, SuperLottoPlus si poti castiga jackpoturi de milioane de euro/dolari/lire sterline.

De asemenea site-ul nostru gazduieste si tombole speciale, precum El Gordo de vara si de iarna sau El Nino cu premii de ordinul miliardelor, care sunt impartite intre mai multi jucatori.

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de cumpararea biletelor, caci avem agentii nostri care stau la rand la centrele de loterie autorizate si care au grija dupa aceea ca biletul sa fie tinut in siguranta intr-un seif pana in ziua extragerii.

Notificarile noastre va vor tine la curent cu privire la tranzactiile efectuate, la extragerile la care ati participat, la reducerile de pret disponibile, la evenimentele/concursurile organizate si cu privire la marile jackpoturi puse la bataie.

Vrei mai multe bilete cu un singur click? Vrei ca jocul la loterie sa fie mai incintant? Ei bine, poti incerca una dintre optiunile lotto play disponibile: Joc Rapid, Pachete (standard, 5 mari, Super 7), Intelliplay sau Numere suplimentare.

Daca ai nelamuriri sau ai nevoie de informatii suplimentare, poti oricand sa ne contactezi, iar echipa noastra de agenti te va indruma corespunzator.

Agentia va mai ofera si un program pentru afiliati denumit www.lottarewards.com care va plateste comisioane substantiale in fiecare luna.

Vrei sa afli mai multe stiri/curiozitati despre loterie? In sectiunea noastra de stiri vei fi informat de noutati din lumea loteriei si vei fi antrenat in concursurile noastre saptamanale de comentarii cu premii in vouchere.

Vrei mai multe vouchere? Nici o problema!Ai un prieten care vrea sa joace si el? Tot ce va trebui sa faci este sa ni-l recomanzi si la prima tranzactie pe care o va efectua vei primi mai multe vouchere.

Daca iti plac concursurile cu premii mai consistente, vei observa ca organizam aproape lunar concursuri de anvergura. Ultimul concurs “Participi Pana Castigi”, organizat in perioada decembrie 2012- ianuarie 2013 a facut 12 jucatori la loto fericiti prin acordarea unui bilet la o loterie pe viata.

Urmatorul concurs interactiv “Gaseste mingea” va incepe la data de 4 februarie 2013…asa ca nu pierdeti sansa de a participa si de a castiga credite de joc in valoare de 600 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *