Superstiții de revelion. Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul

posted in: Lifestyle | 0

Anul nou este privit ca o nouă etapă în viaţa noastră şi a întregii lumi. Ca să ai noroc, sănătate, fericire şi bani în noul an, se spune că trebuie să pui în practică mici trucuri care te vor ajuta să crezi cu adevărat că vei avea toate acestea.

Alungă spiritele rele – tradiţia populară spune că spiritele rele se sperie de lumină şi de zgomotele puternice. De aceea, pe vremuri şi chiar în prezent, în unele locuri se trosneşte din bici pentru a alunga spiritele malefice din anul care vine. E mult mai simplu în prezent, pentru că poţi folosi petardele, pocnitorile şi artificiile.

Esti in Bucuresti de Revelion? Hai sa te distrezi cu noi la RIN Grand Hotel, uite aici detalii despre marea distractie din noaptea de revelion.

Fără datorii –  se spune că nu trebuie să intri în noul an cu datorii. Încearcă să scapi de ele cât mai repede cu putinţă, altfel vei avea probleme cu banii tot anul. De asemenea, nu este bine să împrumuţi bani în prima zi din an.

Bani în buzunar – numărătoarea inversă pentru noul an trebuie să te prindă obligatoriu cu bani în buzunar. Astfel te vei bucura de câştiguri şi bunăstare tot anul viitor.

Poartă ceva nou şi ceva roşu – tot de revelion trebuie să porţi o haină nouă, care simbolizează schimbarea şi prospeţimea. De asemenea, ţine ceva roşu asupra ta. Te apără de spiritele rele şi privirile malefice, exact aşa cum se spune că îi apără pe bebeluşi de deoechi.

Noroc şi protecţie – pe 1 ianuarie, tradiţia spune că prima persoană care îţi intră în casă trebuie să fie un bărbat, ca să te bucuri de protecţie şi noroc în anul care tocmai a început.

O dorinţă – se spune că dorinţa pusă în noaptea dintre ani se împlineşte, cu condiţia să nu spui nimănui ce-ţi doreşti.

Aprinde o lumânare – pentru ca anul care vine să fie luminos, aprinde o lumânare sau o candelă în seara de revelion şi las-o aprinsă până dimineaţa.

Deschide ferestrele – imediat ce ai intrat în noul an, deschide larg pentru câteva minute toate uşile şi ferestrele. Astfel spiritele rele şi tot ceea ce este negativ va fi alungat din casa ta, care va fi purificată.

http://www.ziarulring.ro/bucuresti/revelion-rin-grand-hotel-bucuresti-2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *