Supravegherea video

24/11/2012 | Autor: | Posted in Servicii

Supravegherea video ofera o alternativa avantajoasa ca pret pentru securitatea publica si permite oamenilor angajati in domeniul securitatii sa monitorizeze activitatile din aproape orice locatie, fara a se deplasa personal in zona care trebuie sa fie monitorizata. Ambele sisteme de supraveghere video – atat cele fixe, cat si cele mobile – pot fi folosite pentru a livra o serie de beneficii comunitatii, in timp ce eficienta sigurantei publice din domeniul social sau medical este substantial marita.

Cine poate folosi camere de supraveghere video?

1. Ofiterii de politie pot sa centralizeze prin monitorizare locatiile cu grad de periculozitate ridicat, tinand in frau potentialele probleme, ajutand prin cresterea sigurantei comunitatii si sporind eficienta rolului politiei in comunitate. Camerele fixe sau cele din autovehicule pot fi monitorizate intr-un website central de streaming, pentru ca mai multi oameni din politie sa vada o situatie potential periculoasa si sa fie pregatiti atunci cand ajung la locul faptei. In plus, camerele video ajuta procurorilor in procurarea probelor incriminatorii si stabilirea vinovatilor in timpul procesului, in cazul in care vorbim despre un delict cu valoare penala.

2. Pompierii vor primi o avertizare in avans prin monitorizarea zonelor vulnerabile cu supravegherea video ce le este pusa la dispozitie in perioadele si in locatiile cu risc crescut de pericol. Pana si locatiile care nu sunt fixe pot fi ajutate de camere video cu putere solara sau cu routere Tropos.

3. Tehnicieni medicali de urgenta pot sa comunice cu medicii din camerele de urgenta in timp real, folosing date vitale pentru pacienti si videouri live al pacientului, ajutandu-i pe medici sa fie pregatiti atunci cand pacientul soseste pentru tratament sau pentru interventie. Abilitatea de a vedea pacientii mai devreme de momentul interventiei poate sa faca diferenta, in unele cazuri, intre viata si moarte.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 9 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?