Tamplaria din lemn ridicata la rang de arta

Folosit inca din cele mai vechi timpuri ca material principal pentru constructii, lemnul, prin diversitatea esentelor sale si prin frumusetea sa naturala, este si astazi unul dintre cele mai apreciate materiale naturale si este o materie prima de ne-egalat atunci cand vorbim de aspectul sau in cadrul constructiilor, fie ele moderne sau nu.

Folosit pe scara larga alta data, el a fost pentru o perioada destul de lunga ignorat ca si material de folosit in cazul izolatiilor sau a constructiilor moderne, deoarece prelucrarea corespunzatoare a lemnului prezinta dificultati tehnice, fiind nevoie de o mai mare atentie la detalii si la prelucrare decat in cazul tamplariei simple din aluminiu si PVC.

Deoarece lemnul este un material atat de versatil, el a fost adus din nou in atentia publica in ultima vreme, fiind din ce in ce mai folosit la constructii noi, pentru personalizarea locuintelor deja existente sau in cazul reconstituirilor tamplariei din lemn cand vorbim despre cladiri vechi, case vechi, cladiri de patrimoniu sau chiar muzee.

Nevoia clientilor de a avea un produs unic, deosebit, care sa se faca remarcat nu doar prin aspectul sau, ci si prin calitatea deosebita si prin posibilitatea de a asigura un grad sporit de confort, a fost cea care a dus la aceasta renastere a tamplariei clasice din lemn, care se face remarcata imediat in peisajul urban modern tocmai prin gradul sau de unicitate si calitatea sa deosebita.

Folosirea de diferite esente de lemn, de la cele exotice pana la cele clasice, a lemnului cu sau fara noduri si cu sau fara trasaturi specifice care sa deosebeasca elementele din lemn de cele deja existente in alte camine sau in alte cladiri, toate realizate de specialisti in prelucrarea lemnului, care se bazeaza pe experienta acumulata de-a lungul a multor ani de zile si pe diferite tehnici de prelucrare a lemnului, nu este de neglijat, deoarece tocmai aceste elemente, imbinate armonios,
sunt cele care asigura succesul tamplariei in lemn.

De la usi de garaj din lemn, la obloane din lemn, scari de interior din lemn sau scari exterioare din lemn,la portite din lemn, amenajari exterioare din lemn, pergole din lemn si pana la posibilitatea reconstituirii tamplariei din lemn sau a elementelor din lemn deteriorate sau care au nevoie de atentie, din cladiri vechi, toate acestea sunt acum la dispozitia celor care doresc ceva unic.

Din 2006 fabrica NERBOTHERM este noul membru al familiei DC NEW MODE si este localizata in orasul Bekes din Ungaria. Activitatea noastra principala este prelucrarea lemnului iar experienta specialistilor nostri garanteaza realizarea celor mai ambitioase proiecte inclusiv cele de restaurare si reconstituire.

Follow Nerbotherm:

Din 2006 fabrica NERBOTHERM este noul membru al familiei DC NEW MODE și este localizată în orașul Bekes din Ungaria. Activitatea noastră principală este prelucrarea lemnului iar experiența specialiștilor noștri garantează realizarea celor mai ambițioase proiecte inclusiv cele de restaurare și reconstituire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *