Tarot si Astrologie pentru toata lumea

13/09/2016 | Autor: | Adaugat in categoria Servicii

Destinul nu este legat de noroc , este mai degraba legat de alegere . Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat.

Numele meu este Teodora , eu m-am nascut cu harul mostenit de la mama mea de a  face previziuni  in cartile normale si de tarot. Sunt segatator cu ascendent in scorpon si de-a lungul timpului am facut previziuni ,ajutand prin harul meu prietenii , rudele si multe persoane .

Cartile de Tarot nu sunt doar simple imagini, ci mesageri, reprezentanti fizici a energiilor din care suntem claditi si pe care le constietizam mai mult sau mai putin. Ele sunt parte integranta din sufletul, corpul si energia celui care ghiceste precum si a celuia caruia i se ghiceste.Misticul Tarot combina astrologia, numerologia, simbolistica si ocultul, pentru a vedea rtrecutul, prezentul si viitorul. Citirea Tarotului te ajuta sa identifici intr-o maniera obiectiva elatiile de prietenie si situatiile vietii, sugerand adevarul si schimbarile pozitive din viata ta. El ne ofera raspunsuri la problemele sentimentale, financiare si in cariera. Tarotul ajuta si da raspunsuri bune in functie de claritatea si acuratetea intrebarilor puse. Atunci cand adresezi o intrebare trebuie sa fii linstit si sa te concentrezi strict asupra unei singure intreabari, mai ales atunci cand este vorba de pasenta.

Ghicitul in carti normale nu este numai o practica dedicata celor versati in divinatie sau cu un talent aparte. Chit ca nu ai mai incercat niciodata sa iti ghicesti viitorul, o poti face chiar incepand de azi, fara „echipament” special. Cartile de joc obisnuite, desi nu fac predictii atat de precise ca cele de tarot, iti pot da indicii despre ce iti rezerva viitorul. Nu trebuie decat sa ai un pachet la indemana si, desigur, sa crezi in tine, pentru ca daca iei in ras practica ghicitului, nu te va ajuta niciodata.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logica(logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a ne raporta la Universul inconjurator. Aceasta noua formare autorizata in domeniul dezvoltarii  personale, ne invata sa comunicam cu astrele si ne ajuta sa ne completam cunostintele legate de noi si de rolul nostru pe aceasta planeta, sa intelegem si aprofundam acest limbaj simbolic intre viata noastra interioara si cea exterioara, informatii utile despre corpurile noastre subtile – corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului in relatia cu corpul nostru  si a vindecarii noastre emotionale, ne invata sa ne cunoastem si sa intelegem ca suntem unici si irepetibili. O astrograma personalizata include mai multi factori care in mod direct te reprezinta numai pe tine si nimeni altcineva, ea te indruma pe tine ca si persoana unica. Astrograma personalizata depinde, cum am spus si mai sus, de mai multi factori: (data nasterii, ora, locul nasterii, locul unde te afli acum) toate aceste informatii ajutand astrologul sa iti arate elemente importante din viata ta.

Va pot imbunatatii viata numai daca ma contactati

0903760680, Tariful este 1.3 EUR/min +TVA   

http://www.tarotulmeu.ro   *Serviciu rezervat persoanelor mai mari de 18 ani.

Prima interpretare este gratuita si va fi transmisa pe adresa de mail ,

Cu drag Teodora.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 1 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …