Categorii
Servicii

Tavane false

O alegere excelenta pentru decorarea incaperilor rezidentiale este varietatea de tavane false. Este foarte usor sa lucrezi cu ele, deoarece sunt realizate din materiale solide. Materialele din membrana ignifuga din PVC sunt cele mai convenabile. 

Tipurile de tavane false sunt foarte practice, rezistente la umiditate si foarte decorative. De asemenea, se potrivesc perfect in design-ul oricarei camere. Tipurile de tavane false stralucesc cu intensitate, daca sunt lucioase si pot ramane in penumbra daca sunt mate.  Tavanele false se aleg in functie constructie, forma, design si caracteristicile acestora. Indiferent de cate tipuri de tavane false exista, ele pot fi fabricate din material textil imbibat in clorura de polivinil si din membrana ignifuga din PVC.

Tavane false

Tavane false din PVC

Pelicula de clorura de polivinil este imbinata in benzi separate, iar acest lucru se face cu echipamente speciale. Pentru instalarea tavanului fals din PVC, camera este incalzita cu un pistol de incalzire la o temperatura de 60 – 70 de grade. Pelicula se intinde si se apleaca usor, dupa care este tensionata pe un cadru preasamblat. La racire, tavanul fals din PVC va fi strans si intins neted.

Tavane false din tesatura

Tavanul fals din tesatura este realizata prin acoperirea tesaturii cu un polimer adecvat, iar pentru rezistenta la umiditate printr-o acoperire cu lac. Un astfel de plafon este sigur, foarte usor si foarte atractiv in aspect, si de asemeni, respirabil. Latimea tavanului fals din tesatura poate fi oricare, dar te deserveste in mod corespunzator timp de multi ani.

Soiuri constructive de tavane false

In general, toate aceste tavane false sunt atasate la pereti cam in acelasi mod. Un astfel de plafon este cel mai usor de facut, iar costurile nu vor fi foarte mari. Si acest design serveste, de asemenea, pentru o lunga perioada de timp.  Tavanele false nu se tem de schimbarile de temperatura, sunt usor de intretinut (doar praful ocazional). Exista o varietate nesfarsita de culori si modele, diverse texturi, ofera posibilitatea de a crea orice imagine foto pentru tavane false. Prin urmare, poti obtine intotdeauna ceva original. Si daca doresti mai multe optiuni creative, poti combina materialele de diferite tipuri. 

Tavane false sofisticate cu mai multe niveluri

Diferitele niveluri ale unui astfel de plafon pot fi formate in doua moduri. Cu ajutorul constructiilor din gips-carton sau prin utilizarea unor profile speciale, este posibila realizarea de tavane false pe mai multe nivele. A doua metoda este mai curata si mai rapida decat cea a constructiilor din gips-carton si anume, din membrana ignifuga din PVC. Astfel de tavane false pot fi netede, drepte sau curbate, cu o varietate de lampi etc., deoarece poate fi folosit orice element de design. In plus, orice defect (chiar si cel mai semnificativ) tavanele false pe mai multe niveluri il va ascunde in siguranta. 

Tavane false Cer instelat

Acesta este un plafon obisnuit (de obicei lucios), care este echipat cu un echipament special de iluminat sau fata. Cablul cu fibra optica permite vizualizarea stelelor, planetelor si galaxiilor in toata gloria lor. Efectul stingerii stelelor face posibil sa te simti printre alte lumi. Principalul detaliu al unui astfel de plafon, este un generator de lumina care poate fi ascuns sub suprafata tavanului fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *