Categorii
Servicii

Teama de lift

Teama de lift apare uneori aproape fara nici un motiv aparent, poate fi un fel de festa pe care mintea ne-o joaca. In astfel de situatii, tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne tinem mintea cat mai ocupata cu alte lucruri mai importante, altfel putem ajunge in situatia in care ne vom intreba: “Si daca..?”, acesta putand fi momentul in care fobia de ascensor poate lua controlul.

Ca un fel de remediu, ne putem gandi la un lucru interesant pe care il putem face in lift. Sunt foarte multe lucruri amuzante la care ne putem gandi – de exemplu, ii putem privi pe oamenii din jur si putem incerca sa le ghicim numele, putem chiar incepe o conversatie cu ei. Fie vor crede ca suntem putin dusi cu pluta, fie vom putea gasi chiar prieteni, dar oricare ar fi rezultatul, va ajuta cu siguranta la trecerea mai usoara a timpului.

Unii psihiatri sustin ca cea mai buna metoda de a nu mai avea probleme cu diferite fobii, este sa le infrunti. Indiferent cat de puternice ar putea fi atacurile de panica, trebuie sa incercam sa rezistam cat mai mult in lift pana cand subconstientul va realiza ca nu este un motiv de care sa ne temem.

Din punct de vedere tehnic, ascensoare sunt de foarte buna calitate, prin obligativitatea respectarii mai multor norme. Prin urmare, oamenii nu ar trebui sa simta aceste temeri. Din punct de vedere tehnic..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *