Telefoane iPhone

posted in: Electronice | 0

Smartphone-urile iPhone sunt din ce in ce mai cautate pentru numarul mare de aplicatii pe care le detin si pentru feptul ca iti permite sa fii mereu la curent cu toate informatiile de care ai nevoie.

Tehnologia avanseaza foarte repede, iPhone-urile 3G pierzand teren in fata noilor aparitii de la Apple si anume, iPhone 4, care beneficiaza de mult mai multe functii importante.
In magazinul Quickmobile gasiti telefoane iPhone la cele mai mici preturi de pe piata si doar aici beneficiati de garantie pe viata.Facand o comparatie intre iPhone 3G cu o capacitate de 8 GB si iPhone 4 de 16 sau 32 GB, iPhone 4 beneficiaza de aplicatia FaceTime, care iti permite sa realizezi apeluri video, avand posibilitatea de a-ti vedea rudele si prietenii din orice colt al lumii. Tot ce trebuie sa faci pentru a pune in aplicare aceasta functie este sa atingi cu degetul un singur buton.
Totodata ultimul model de iPhone beneficiaza de camera video de 5 megapixeli, blit LED, senzor posterior de iluminare si camera frontala cu rezolutie VGA, dar si de autofocus si focusare prin atigere in timpul inregistrarii, acestea fiind si singurele functii ale camerei video a modelului 3G.
Sa nu uitam ca iPhone 4 beneficiaza de doua camere video, una in fata si una in spate, cea din fata fiind importanta pentru utilizator si detinator, iar cea din spate pentru restul lumii care te priveste.In ceea ce priveste tehnologia la nivel inalt, modelul iPhone 4 beneficiaza in plus de functii precum Giroscop cu 3 axe, procesor Apple A4, dar si de microfon stereso cu eliminarea zgomotului, fata de modelul anterior care are doar functia Multi-Touch, 802,11b/g Wi-Fi, 7,2Mbps HSDPA, GPS si accelerometru.
De asemenea, iPhone-ul 4 beneficiaza de o durata mai mare de viata a bateriei, suportand pana la 7 ore de convorbire pe 3G si 14 ore pe 2G, pe cand la modelul anterior, durata convorbirii fiind cu doua ore mai mica.Sistemul de operare al iPhone-ului 4 este acelasi folosit la iPad 2 si anume iOS 4, cu ajutorul caruia, utilizatorii vor putea sa treaca de la o casuta postala virutala la alta, fiind urmate si de posibilitatea de grupare a aplicatiilor in foldere si zoom-ul digital pentru camera foto.

Iphone 4 beneficiaza si de o functie extrem de importanta pentru claritate si anume ecranul retina, fiind cea mai inovatoare functie in ceea ce priveste rezolutia ecranului. “Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochiul liber nu poate distinge pixelii individuali, ceea ce face ca textele si imaginile sa fie uluitor de clare.”

Ca si caracteristici comune, intalnim la aceste doua modele, aplicatii precum Multitasking, iPod, Accesibilitate, Directoare, Tastatura, Control Voce, iBooks, Mail, Safari si inca cateva functii importante, insa pentru majoritatea dintre ele, inovatorii au facut mici schimbari, in ceea ce priveste modelul iPhone 4.

http://www.quickmobile.ro/apple-iphone-4-32gb-black-neversimlocked-14797.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *