Telefoanele Dual-Sim revolutioneaza piata smartphone-urilor

posted in: Electronice | 0

La momentul actual, majoritatea oamenilor opteaza pentru telefoanele inteligente. Acestea trebuie sa aiba cat mai multe functii si sa respecte toate standardele anului 2015.

Piata este extrem de diversificata, cei interesati avand posibilitatea sa achizitioneze smartphone-uri incepand doar cu 300 de lei si ajungand chiar la cateva mii de lei, cand vine vorba de modele ale gigantilor Apple sau Samsung.

Una dintre categoriile care prind din ce in ce mai mult contur si care capata in fiecare an un succes tot mai rasunator, este categoria smartphone-urilor dual sim. In general, aceste telefoane Dual Sim sunt produse in tari precum China si, desi prezinta aproape aceleasi functii ca ale modelelor consacrate, sunt mult mai accesibile ca si pret. http://www.leomi.ro/

Bineinteles, calitatea si pretul accesibil, au condus la o crestere puternica a acestui segment si la aparitia unui numar din ce in ce mai mare de modele smartphone Dual Sim. Pe aceasta nisa de piata, s-au detasat companii precum Lenovo, Xiaomi, HTC, Huawei, ZTE, etc. Toate aceste marci au reusit sa isi creeze nume puternice in acest sens.

Ce aduc deosebit aceste smartphone-uri dual sim :

– calitate: producatorii chinezi incep sa isi depaseasca conditia si sa fabrice gadget-uri din ce in ce mai bune. Dovada cea mai buna este compania Lenovo care, intr-un timp foarte scurt, a reusit sa devina al 3-lea producator de smartphone-uri din lume, lucru deloc de neglijat.

– design: telefoane precum Lenovo, Xiaomi, HTC, Huawei, Zte, etc. nu neglijeaza designe-ul, multe din modele reprezentand creatii absolut unice si interesante. HTC spre exemplu, a reusit sa lanseze foarte multe modele cu design unic si provocator, care au avut un succes rasunator tocmai datorita acestui lucru.

– functia Dual Sim: foarte multi oameni au cate doua telefoane, iar acest lucru poate sa fie deranjant si incomod. Spre deosebire de marii producatori de smartphone-uri, cei din China au reusit sa dezvolte foarte mult smartphone-urile dual sim, care rezolva cu brio problema persoanelor care au nevoie de doua numere si permit purtarea acestora intr-un singur telefon.

– pret: este poate punctul cel mai important cand vine vorba despre achizitia unui telefon. Chiar daca de foarte multe ori calitatea smartphone-urilor dual sim produse in Asia se ridica la standardele produselor consacrate, pretul pentru aceste gadgeturi este de cel putin doua ori mai mic, lucru ce contribuie foarte mult la succesul in continua crestere.

Practic, smartphone-urile dual sim reprezinta o alegere excelenta pentru toti cei care isi doresc un telefon dual sim de buna calitate, care sa ofere toate functiile momentului, incepand cu camere foarte bune si terminand cu sisteme de operare de ultima generatie.

Insa, nu sunt dispusi sa investeasca extrem de multi bani in acest sens si se multumesc cu smartphone-uri cu nume in continua crestere in locul unora care au deja renume mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *