Categorii
Electronice

Televizoarele 3D devin tot mai populare

Imi aduc aminte ca atunci cand eram mic ma uitam la televizor alb-negru. Apoi au inceput incet sa apara televizoare color, dar cred ca ca in ultimi ani televizoarele au evoluat foarte mult la plasme, LED, HD(high-definition) si mai noi televizoare 3D.

Televizoarele 3D sunt tot mai populare singurele lucruri care le-au franat putin vanzarile au fost pretul si accesul relativ limitat la continut in 3D.

Aici ma refeream la continutul legal pentru ca pe site-urile ilegale de torrent se gasesc multe filme in 3D. Odata cu dezvoltarea tehnologiei 3D au inceput sa se dezvolte si jocuri pe pc sau console care se pot juca in 3D.

Ca pret trebuie sa va asteptati ca un televizor 3D sa va coste peste 2000 lei cele cu diagonala mica de 80 cm (32 de inch). Printre caracterisiticile comune pentru cele mai ieftine si mai ieftine si mai scumpe modele sunt: Full HD, sunet 2 x 10W sau USB. Dar in functie de pret specificatiile televizoarelor 3D pot creste la Smart TV, WiFi, LED sau conversie din 2D in 3D. Sunt si televizoare 3D care costa peste 5000-6000 lei dar specificatiile acestor sunt foarte bune si au diagonala de cel putin 116 cm (46 inch).

Se merita achizitionarea unui TV 3D?

Raspunsul se afla in buzunarul sau contul dumneavostra, daca va puteti permite o asemenea achizitie fara prea mult efort financiar atunci zic ca merita. Avand in vedere ca filmele in 3D sunt mult mai placut de vizionat si cred ca nu va dura mult pana cand si televiziunile din vor oferi continut in 3D.

De exemplu telespectatorii britanici sau bucurat de transmisii sportive in formatul 3D oferit de televiziunea Sky in special meciuri de fotbal.

De triburile

http://postat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *