Tendinte in Amenajari Interioare pentru 2013

posted in: Design Interior | 0

Locuinta este spatiul care reflecta cel mai bine personalitatea unei persoane, insa asa cum se intampla si in moda, tendintele de amenajare interioara se schimba de la o perioada la alta.
Vom analiza mai departe cinci dintre cele mai importante tendinte de amenajare pentru 2013.

Bucataria deschisa
Tendinta amenajarii unei bucatarii deschise a crescut in ultima perioada si va continua si in 2013. Bucatariile deschise ofera spatiu suficient pentru gatit, loc de luat masa precum si loc de socializare intr-un spatiu deschis. Se remarca o crestere a cererii pentru zona de bar din bucatarie, care permite celor prezenti sa poarte conversatii intr-un spatiu comun cu persoana care gateste. Noua buctarie ar trebui sa aiba o amenajare moderna, folosind culori usoare si neutre.

Materiale si texturi
O varietate de texturi joaca un rol important in a te face sa te simti acasa, mai ales in lunile de iarna. Puteti aduce un sentiment de confort in camera de zi si dormitor, investind intr-o lenjerie de pat noua si un set nou de perne. Mixati texturi precum casmir, lana si bumbac pentru o amenajare a dormitorului care sa inspire confort. Folosind tesaturi si texturi de calitate, puteti da un aer de opulenta camerei. Alaturati unui fotoliu generos, o perna de calitate, pentru un sentiment de confort.

Culori si texturi indraznete
2013 este anul culorilor indraznete si remarcabile.
Culorile primare nu mai sunt doare pentru amenajarea camerei celor mici, ele pot fi folosite in amenajarea intregii locuinte. Daca folosirea culorilor mai indraznete nu este pe placul dumneavoastra, luati in considerare varianta unei piese de mobilier care sa capteze atentia.
Modelele geometrice indraznete sunt, de asemenea, o noutate pentru 2013. Ganditi futuristic, cateva perne risipite sunt o modalitate de a aduce acest trend in locuinta dumneavoastra, atragand atentia intr-un mod subtil.

Piese din natura
Folositi rafie, lemn de stejar si detalii tesute in fiecare dintre camerele locuintei, acestea nu mai sunt recomandate doar pentru baie. Un covor moale, cosuri de rafie pentru maruntisuri, sau piese de mobilier din lemn de stejar va vor schimba locuinta intr-un mod subtil. Aceste piese discrete vor contrasta intr-un mod placut cu un decor modern.

Masculinitate
Folosind scaune din piele de mari dimensiuni, finisaje din stejar, sunt cateva modalitati de a da o nota de masculinitate amenajarii. Camerele perfecte unde puteti aduce un plus de masculinitate amenajarii sunt dormitorul si camera de zi. Puteti folosii gadget-uri high tech, mobilier masiv si culori pure.

Prin urmare, daca va ganditi sa dati un suflu nou casei, puteti folosi oricare din aceste idei pentru a obtine o amenajare in ultimele tendinte.

Mai multe idei si sfaturi pe http://amenajaridormitoare.wordpress.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *