Tendinte in materie de rochii

posted in: Moda | 0

Ca sa fii cu adevarat la moda in sezonul de primavara vara 2012, daca esti femeie, trebuie sa iti imbogatesti colectia de rochii si rochite; dar nu oricum, pentru ca trebuie sa selectezi cu mare atentie doar acele articole care sunt in tendinte in urmatoarea perioada.

In primul rand, trebuie sa iti definesti foarte bine sitlul astfel incat sa nu porti articole de vestimentatie care nu te reprezinta; risti astfel sa fii penibila si sa nu arati bine cu toate ca tu iti dai toate silinta sa fii impecabila.

Asadar, anul acesta scoatem la rampa rochii si rochite colorate. Da, sezonul imediat urmator o sa fie unul plin de culoare si vesel, mai ceva ca anul trecut cand culorile au invadat la propriu garderoba noastra. Mai aducem in grderoba noastra, rochii cu imprimeu floral si aici mergem pe doua mari linii: imprimeuri florale mari, ample sau dimpotriva, marunte. Nu uitam nici rochiile lungi si largi, atat pentru zi cat si pentru seara. Si acum, proba de imaginatie: nu e foarte greu sa va amintiti catea din rochiile lungi de anu trecut in culori electrice, si sa va imaginati flori electrice imprimate pe culori neutre.

Sau rochii lungi, de seara in culori electrice, sclipitoare care sa va puna corpul in evidenta.

Nu sunt de neglijat nici modelele de rochii ieftine, rochii scurte care dau foarte bine pe o silueta bine lucrata la sala, rochiile retro care prin croiala avantajeaza orice tip de silueta si rochiile de dimeniune medie care sunt definitia elegantei atat la petreceri, evenimente importante si birou.

http://www.catalogrochite.com/

http://www.catalogrochite.com/rochii-si-rochite-ieftine/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *