Tie cum ti se par serviciile in Delta Dunarii?

posted in: Vacante | 0

De curand, am fost in Delta Dunarii sa imi petrec concediul, care este de 2 saptamani pe ani, deci e clar ca trebuie sa le savurez din plin. M-am gandit ca n-ar fi rau sa ma informez inainte de plecare ca sa stiu si eu in ce ma bag. Am fost o echipa de 6 oameni, adica 3 cupluri, si am citit ca e bine sa protejezi de tantari ca e jale pe malul dunarii de tantari.

Pana la urma am plecat si am ajuns cu bine la dunare unde localnicii ne asteptau care mai decare cu oferte de cazare. Pentru cine nu stie cazarea in delta dunarii se gaseste foarte usor, mai ales cand nu e sezon de pescuit. Dupa ce am luat cazare, am cautat un ghid local care sa ne arate si sa ne explice speciile de animale si de pasari care traiesc acolo si de car enu auzisem niciodata. http://www.pensiunideltadunarii.ro/

Nea costat aceasta treaba 300e pe toti si o zi intr-o barca cu motor, alaturi de un om care nu a facut altceva decat sa ne vorbeasca despre natura si frumusetile ei. Nu e rau tinand cont ca de-asta venisem aici.
Am vrut sa pescuim si un localnic ne-a aratat unde anume sa ne facem de cap cu unditele noastre de 3 metri, micute si firave.

Per total, a fost un concediu reusit si ca sa raspund la intrebarea din titlul, mie mi s-a parut extraordinara delta dunarii si serviciile de-acolo sunt excelente, chiar si serviciile legate de cazarea din delta dunarii

http://www.pensiunideltadunarii.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *